„Koszos, mosdatlan, az emberhez csak nehezen hasonlítható lény. Szellemi munkára ritka esetben alkalmas. 600 év kevés volt ahhoz, hogy emberré váljon. Java részük tyúkólhoz hasonló putriban él. Előjogokat követelnek, holott gázkamrát érdemelnek. Lusta, tolakodó, hisztérikus, aljas fajta... gátlástalan, alsóbbrendű nép. "

Forrás: nol.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
Eddig nyílt titok volt, most már újságban is írnak róla...
Örök élmény marad mikor a Jobbikos aktivista az arcomba vágta, hogy miért félek pár 1000 skinhead-től...
Lehet ilyenek miatt riogatnak külföldi újságok fasiszta Mo-val....
szaboria
Tegnap reggel valotta be a tv1-en , hogy skinhed volt .de már azóta megbánta mert azt egy fiatakori tettnek tudtabe. A szülei gondnokságát is firtatták miért akarja gondnokság alá helyezni.mert állitólag nem jól gazdálkodtak.
csikknorisz
Pufajkas Gyuszi meg D-209 Peti multja miatt is igy sapitozott a nepszabo? Pedig ok miniszterelnokok voltak, nem egy bizottsage a kismillio kozul.
bigyibogyo
@szaboria: Igen, szüleit 8 millió Ft miatt akarta gyámság alá helyeztetni. A Jobbikban fontos a család, fontosabb mint a pénz :F
Elhiszed neki, hogy megbánta, sajnálja és már másképp gondolja?
marlin
Végre történni fog valami az Ország Házában!! Ugye, tudjuk, hogy "Itt az idő" a változtaásra!!
Az eddigre megunt “monnyonle” helyett “apofádatbefogod”, “húzzákiagennybe” és “szíjjelcsaplaktekisgecááááj” lesz a trendy!! A "Jövő elkezdődött"!!
Don Quijote
@marlin: minőségi változás ,de nem lesz szórakoztatóbb tartok tőle!
csutak
@csikknorisz: Horn yufa sorozott honvédként került a "pufajkásokhoz" és ezt Te is tudod! Csak jobban esik, ha mormolhatod, mint valami imaszöveget....
D207-el mi is a baj?
Hány (menniy!) fideszesről nem merték kitenni a plakátot, hogy beéptett ember volt!

Kövezzetek meg, de nekekm százszor szimpatikusabb egy volt munkásőr, mint Orbán vagy bármely csicskása!
Azok az emberek a hitük mellett álltak ki, míg Viktor és csürhélye csak a saját érdekeit nézi.
lbs
@bigyibogyo: Örök élmény marad mikor a Jobbikos aktivista az arcomba vágta, hogy miért félek pár 1000 skinhead-től...
Miért, nem volt igaza?
Mikor hallani arról, hogy skinhedek megerőszakoltak 70~80 éves nénikéket, utána elrabolva kevéske pénzüket?
Mikor hallottál arról hogy fiatal hölgyeket molesztáltak és félemlítettek meg skinheadek tanárokat, orvosokat, mentősöket?
Mikort hallottál arról, hogy skinheadek raboltak, kábeleket loptak, közüzemi berendezéseket rongáltak, uzsoráztak, lányokat és fiú prostikat futtattak, narkóval visszaéltek, pedofilok lettek volna, stb.
Ilyenekről mikor hallottál?
Mikor rongáltak meg skinheadek tömegközlekedési járműveket, rondítottak össze ocsmány graffity-vel újra festett épületeket, járműveket, aluljárókat, stb.

Most a nagy árvíz idején - ugyan a katasztrófatudósító TV stábok gondosan és igen nagy ívben elkerülték (Egyébként helyesen, mert legalább lábatlankodásukkal nem zavarták a védelmi munkát...) azokat a munkaterületeket ahol a kisebbséghez tartozó emberek együtt lapátoltak, cipekedtek a Magyar Gárdistákkal tették azt, amit ilyenkor tenni kell.
És csodák csodája senki nem félt senkitől!
Az ügyeletes aggógók tehát kissé felsültek...
Se nem lehetett a Mohácsi nővéreket sehol sem, miként Kolompár Orbánt, meg a nyilatkozatok adásában mindig serénykedő kisebbségi vezetőket,miként a "hivatalból" demokratikus parlamenti pártok képviselői sem tolongtak.

Ha üldözési mániád van akkor kezeltesd megad, de hagyd abba az ocsmány rágalmazását a nemzeti oldalnak!
marlin
@csikknorisz: Nem veszed észre, hogy pl. a Horn, meg a Meggyesi "kőműves" volt, a Pokorni- Pákozdi, meg a Martonyi-Marosvásárhwlyi meg "tégla"!!

A véleményem a Sneiderről meg annyi, hogy ha a választói szerint ő kell a magyar parlamentbe, addig nekem mi gondom vele?? Én nem szavaztam rá, tehát nincs vele sem semmi bajom, meg a Szávaival se, meg a Zagyvával se és nem sorolom tovább!! A stílus, amit bevittek az ország házába,... hát az hagy maga után némi kívánni valót, de a többi se sokkal különb!!
bigyibogyo
@lbs: Éltél volna Egerben mikor skinhead hordák miatt épeszű ember nem ment utcára sötétedés után nem kérdeznél ilyeneket.
De ezen túl olyan eszmét akarnak feléleszteni ami szerint a magyarok rabszolgának valók. Ha annak érzed magad hajrá, Én nagyon nem. És ez csak 1 kiragadott példa volt. Lehetne emlegetni, hogy az ország mérete is a hozzájuk hasonló gondolkodásúak miatt akkora amekkora
Úgyhogy válaszolok a kérdésedre: nagyon nem volt igaza.
bigyibogyo
@lbs: Netalán Te is tagja vagy a skinhead mozgalomnak?
Csizmás Kond
@bigyibogyo: Mennyivel veszélyesebb ma egy skinhead, mint hajdanán a pufajkás volt ?
marlin
Már Hofi megmondta, hogy kicsike ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékünk van, azzal kell mindent megoldani!!
Másként: zsák a foltját mindog megtalálja!! Másként: aki hülye, haljon meg!!
Másként egy parlamenti képviselő az a választóinak kitüntető bizalmával felruházott "valaki"!!
magyarszív
@lbs: Látod bogyó most előhozza, hogy "éltél volna Egerben amikor".....
De, ha a cigókról van szó, akkor mindig azt mondja: "nekem semmi bajom nem volt a cigányokkal, pedig a Borsodi kis faluban hányszor keresztül mentem köztük...."

No hát másokat meg hányszor meggyaláznak, leköpnek, terrorizálnak a cigók és most is folyamatosan ott élnek köztük....és ez nem a múlt, hanem a jelen!!
bigyibogyo
@magyarszív: Látod magyarszív most előhozza, hogy "élnél cigány soron".....
Érted, ugye?
bigyibogyo
Minden esetre ez nem mentesíti a náci eszméket vallókat.
Szarvasgomba
@lbs: Igazad van,de akinek szántad mindegy lenne ha egy tál lencsét próbálnál a falra hányni.Épp itt az ideje hogy a cigányok el kezdjék elfoglalni az őket megillető helyet"Tudatositani" kell bennük.Olaszliszka már történelem,mert elmult,de felejteni nem szabad.Amennyi pénzt a cigók a magyar büdzséből elvisznek,arról pedig jobb nem beszélni.
bigyibogyo
Érdekes mennyi "hungarista" van itt aki az előtt tiszteleg aki a magyarokat rabszolgának szánta... Lehet ezen skizofrén viselkedés miatt nem lehet szélsőjobbos igaz magyar?
bigyibogyo
Nyíltan meri vállalni valaki, hoyg skinhead vagy csak sunyin?
Szarvasgomba
És azt se felejtsük el,hogy a cigók miatt tulzsufoltak a börtönök és ujjakat kell épiteni.Ezért mondom,hogy korra,nemre,fajra való tekintet nélkül aki három évnél többet kapott vagy visszaeső azt likvidálni kell.Kinában komoly visszatartó erő a törvény.Elképzelni sem tudom hogy olyan törvényekkel mint van Magyarországon mi lenne Kinában?
trix
@bigyibogyo: Mert az ugye nagyon szép, amikor a retves cigányokat védik ? Ugye ? Inkább skinheadeket lássak, mint cigányokat !!!! Elvenném az összes segélyt amit nekik adnak, ha meg lázadnak megismertetném velük az ostort meg a szöges vasat! Na, nem vagyok én agresszív, csak rühellem őket a legkisebbtől a legöregebbig.... Vagy dolgoznak azt ami munkát adnak nekik, vagy dögöljenek éhen !!!! Elég volt az élősködőkből ! Hajrá Jobbik !
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Marhaságaid határtalanok,engem a magyarság méltó helye,a tehetségéhez mért megbecsülése,szerepe,lehetőségei érdekelnek,és nem tetszik hogy az adófizető magyarokat "vérszivja" egy fejlődésre nem hajlandó árnyékából kilépni nem vágyó ingyenélő népcsoport.
trix
@Szarvasgomba: Hagyd rá, biztos valamelyik felmenője cigó volt, azért védi őket ennyire ! Normális ember nem áll ki mellettük ! Dehát rajta nem csodálkozom ! :)))))
Szarvasgomba
@trix: Azt tudnod kell hogy Ő félcigány,ezért ne csodálkozz!
trix
@Szarvasgomba:Húúú, ez komoly ? Honnan tudod ? Én csak úgy mondtam, mert annyira védi őket.....de most már értem......nem cserélnék vele.....
bigyibogyo
1000* 1 cigány mint 1 skinhead. Egyiknek születik az ember másikká szándékosan válik.
De egy skinnhead-et is többre nézek aki meri vállalni magát, a nézeteit, mint az olyan aki sunyin cigányozva nem meri megtenni
trix
Akkor vállalja mindenki a származását vagy hogy milyen eszméket vall.... én magyar vagyok, és inkább legyenek skienhedek az utcán, mint cigányok!
bigyibogyo
@trix: Kétlem, hogy mernék itt sokan vállalni. tudják, hogy szégyellni való...
szaboria
A cikk itt nem a cigányokról szól megkellene már tanulni a témához kell szólni ,nem mindig elkalandozni másfele.
magyarszív
Nnnna, akkor van itt olyan, aki nem meri vállalni?

Én echte magyar lenni:)

magyarszív
Érdekes én már beszélgettem is skinheadekkel. Sajátos figurák, de össze sem hasonlíthatók a cigókkal. A cigónak csak a szemébe nézel, aztán tudod, hogy máris átverni készül.

A nagynéném egykori párja is cigó volt. Kb. 6 évig éltek együtt. Már kezdtem csodálkozni, hogy nocsak.....egy normális cigányember....

Tévedtem, ő is csak-csak lenyúlt dolgokat, ahol tudott. Válás lett a vége....szerencsére!
Szarvasgomba
És itt és most: Beszéljünk velősebb dolgokról.
Magyarországon is bevezették a holocaust tagadását a börtönnel sujtandó cselekmények közé néhány országgal egyetemben.Ez a zsidó szabadkőmüvesek jelenlegi legnagyobb eredménye.
Kérdezem Én: Kun béla,Szamuely,Rákosi,Gerő,Farkas,Acél és még sokan mások akik a magyar nemzetnek minimum egy holocaustot okoztak és mindannyian zsidók voltak erre mikor fog egy megfelelő törvény születni?
Szarvasgomba
Folytatom:Olvassátok el Mónus Áron négykötetes dolgozatát.
Cime:A Nietzschei Birodalom titkai -okosabbak lesztek.
Zsidó messiási célkitüzések - A szövetség fiai szabadkőmüves rend-fő cél :A világot egyszer majd egy zsidó császár fogja uralni.
Szarvasgomba
Befejezem:Habsburg ottó nyilatkozta 94.julius 15-én a Mai Nap-nak:"Olvastam a Mein Kampfot és megértettem mi fog történni.A zsidó szabadkőmüvesek tudták hogy Hitler mit akar,és nekik erre volt szükségük.Igy kizsarolhatták Izrael állam megalapitását.Azóta is állandóan zsarolják az egész világot.És mindenki fejet hajt.Magyarország is beállt a sorba.Akik megszavazzák ezeket a kártéritési pénzeket maguk is szabadkőmüvesek vagy azok szolgálatában állnak."
csutak
@Szarvasgomba: Két dolgot tehet mindenki
1, beleőrül a Mónus féle zsidó, cigány, román, bármilyen hisztériába
2, vastagon leszarja az egészet úgy ahogy van!

Javallott a második követése.
Miért?
Mert Te az egyszerű mezei halandó soha nem fogod megtudni az objektív igazságot!
Csak valamelyik "érdekcsoport uszályába" kerülhetsz, de akkor is tévedsz.
Tehát én maradok a kettes verzönnél...
magyarszív
A fényes gomb.

Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok
Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak
egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák
természete.
Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét.
Némelyiket lenyilaztuk, egy néhányat elzavartunk, volt, amelyiket
hazaküldtük.

Tisztességes küzdelem volt, szemtől szembe. De most valami
megváltozott. A szarka átváltozott. Metamorfózisa végén dögkeselyűvé
vált. Fényes csillogó tollait szürke rejtő színekre váltotta,
ellenfelekben tiszteletet ébresztő harciasságát,sunyi, alattomos
mosolyra cserélte. Ő a zsidó "üzletember". Ő nem itt született, ő
csak a pénz szagát követte. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a
korrupt politikusok. Az ő harci eszközei a csábító hitelek, a hírek
elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és
törvények gyártása.

Ők, jellemtelenségükből adódóan mindenütt ott rejtőznek, ahol pénzt
szimatolnak.

De most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben
lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni.
Ahogy az olaj készlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közel-
kelet iránt. Amerika nélkül Izraelnek vége! Tudják ezt a zsidók, de
tudják ám ezt az arabok is. Szóval, ha venni nem tudnak, lopnak egyet.
Fényeset, szépet, Magyar Hazát. Jó fekvésűt, ahol korlátlanul van tiszta
ivóvíz, jó a klíma, és ami a lényeg: nincsenek vérszomjas,
bosszúálló arabok.

Nosza, megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia
készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.

- Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a
magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el a
jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)
álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől,
hogy a gojokkal (nem zsidó ember) egy iskolába, közös kórházba
járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell
zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük
a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra és már minden kóser.

Nagy az öröm Izraelben. Csak egy a "baj", az ország foglalt, tele
van magyarokkal. Jön az ötlet: Túl sokan vannak, elég
lenne 3 millió is. Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a
cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket
telepítjük ki az üres Izraelbe, had legyen az araboknak is örömük
benne. Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket, "ismeretlen"
származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk. Hirdessük,
hogy trendi szinglinek, nem szégyen buzinak lenni. Így nem
szaporodik a magyar. Kiírtja Önmagát.

A számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is
vannak. Még egy év kellett volna-e gyalázatos tervhez. Ezt az egy évet
kaptuk meg a Jó Istentől, ezt az utolsó lehetőséget kell
kihasználni a magyarnak. Mit tehetünk? Összefogunk! Számon kérünk!
Számon kérjük jelenlegi "vezetőinket, képviselőinket".

Nem dolgozunk zsidó cégnek.

Nem veszünk mérget a multiktól.

Nem olvasunk és nézünk hazug sajtót

Nem hallgatjuk tovább a magyarok gyalázását a parlamenti pártoktól.
magyarszív
@csutak: Akkor miért nem strucc a neved??:)

Szarvasgomba
@magyarszív: Nos hát ez az amit a magyarok többsége nem akar látni,ha látja is nem akar hinni a szemének.Én nem magamért harcolok és pörölök,hanem gyermekeimért és unokáimért és ha megérem dédunokáimért.A magyarok vagy összefognak és legyőzik a hóditókat,a bitorlókat és hazaküldik őket vagy megszünik egy nemzet élni -e hazában.
Nos Én ezt várom el a JOBBIK-tól.A fütyisztől is ezt várnám csak ................?
Szarvasgomba
@csutak: Egyetlen gond van,hogy szüleim és nagyszüleim nem a Te gondolatvilágod szerint neveltek.Én szivesen tartozom a magyar nép érdekcsoportjába.
magyarszív
@Szarvasgomba: még ne írjuk le őket!!! Hátha....
csutak
@Szarvasgomba: Azért csutak, mert amikor születtem akkor ment a rádiban Mándi Iván hangjátéka.
Te bele őrülsz abba amit zsolozsmázol napról napra:(
Értelme, normális mentalitású ember amin nem tud segíteni azt háttérbe tolja.
Hiába próbálsz hülyét csinálni belőlem, nem fog menni!
Veled ellentétben az én jövőm bizonytalan, tehát marhaságokkal nem foglalkozom.
És nem te döntöd el, hogy ki a jó magyar!
Majd ha letettél valamit a hőbörgésen kívül az asztalra, akkor el lehet gondolkodnod a kérdésed értelmetlenségén!
bigyibogyo
Nahát Hitler is a világ ura akart lenni. Sőt Hitler tett is érte, lerombolta a fél világot. Ehhez képest egy gyengus összeesküvés elmélet bolhafing
Szarvasgomba
@csutak: Először is:Én egy nyugodt fazon vagyok,tehát beleőrülni nem fogok.
Másodszor is:Értelmes és normális ember ilyen horderejü dolgokat egyedül nem is akar megoldani,de nem tolja a háttérbe mert az nem megoldás hogy homokba dugom a fejem és még azt sem tudom hogy ki rug seggbe.Szerintem egy ember csak saját magából tud hülyét csinálni.
Tudom hogy eü.problémád van,magadon nem tudsz segiteni/valószinüleg/ akkor a háttérbe tolod?
Az ember még saját magáról sem döntheti el hogy jó magyar-e!nemhogy másokról.Tudhatnád hogy mindannyiunkat a tetteink,cselekedeteink,gondolataink és eredményeink minősitenek.
Utolsó mondatodra:Én is elkezdhetnék hőbörögni,dicsekedni,mellemet döngetni mint Te tetted cca.egy héttel ezelőtt,de nincs értelme.
Sajnálom hogy meg vagy keseredve,de nem tudok tenni Érted.
Szarvasgomba
@magyarszív: Igen érdekes dolgok amiket láttam és hallottam.Végül is sok helyzetben Én ma is azt fogadom el amit apám és nagyapáim akik ma is jól képzett és olvasott,-de főképp amikről itt szó van Ők megélték-embereknek számitanának mondtak el nekem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.