Szombaton a magyar országgyűlés megválasztotta miniszterelnöknek Orbán Viktort. A szavazáson 261 igen és 107 nem szavazat mellett kapott kétharmados többséget az új miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csizmás Kond: A lényege az egésznek meglesz változtatva igaz ehez kell más pártnak is csatlakozni hozzá mert ehez 4/5 törvénymódositás kell minimum 294 fő kell.
Csizmás Kond
@szaboria: És ha megváltozik az kinek fog kellemetlenséget okozni ?
csutak
@szaboria: Állításod korrekcióra szorul!
Horn Gyufa volt annyira demokrata, hogy nem visszaélve a kétharmaduk adta lehetőséggel bevállalta, hogy négyötöd birtokában dönt csak a kétharmados törvényekben.
Orbántól ezt a fajta mentalitást el nem tudom képzelni. Ráadásul Viktorom mögött állnak a kis Himmlerek, Göbbelszek, Eichmannok:(
Don Quijote
@Csizmás Kond: a csürhét én élessel lövettem volna!!
Don Quijote
@marlin: és akkor ezzel el is van kapálva:DD
szaboria
@Csizmás Kond: Ma megint megnéztem Orbán beszédét fehéren feketén ÚJ Alkotmányt akar.Solyom is azt mondja nem volna szabad új alkotmányt késziteni hanem csak legfeljebb finomitani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.