Nem kapott felhatalmazást a Fidesz új alkotmány írására Gyurcsány Ferenc szerint. A volt kormányfő új blogbejegyzésében azt írja, a Fidesz hazudott ez ügyben. Szerinte egy új alaptörvényről mindenképpen népszavazásnak kell döntenie.

Feltöltő: biokontroll
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Jogos, csak az a gond, hogy érdektelenségbe fulladna az MSZP tábor részéről, mint az áprilisi szavazás és ismét ott vagyunk, ahol a part szakad.
szaboria
@lópicigáspár: A fidesz pontosan ezt akarta elérni. Orbán ÚJ ALKOTMÁNYT akar nem módositani . Solyom is azt mondta nem szabad újat alkotni csak kiigazitást eszközölni.Ezért a kijelentéséért nemfogja a fidesz újra jelöltetni.
inkvi
Népszavazást a népnek! Kerül, amibe kerül!
másvirág
Feri ne hivatkozzon a népre.Ő se kérdezte meg,hogy akartok e 8 évig nyomorogni és eledosodni ? -Amióta világ a világ ,a törvényeket és az alkotmányokat a mindenkori állam apparátusa alkotta meg !-
szaboria
@másvirág: Valamit keversz a nép akarta, hogy igy legyen mert öket választották. Alkotmányt módositanak nem pedig állandóan újat alkotnak.
inkvi
@másvirág: Nem akart 8 évig sem nyomorogni és addig sem míg a Gyurcsány hibáit (tetézve Bajnaival) kiküszöböli az új kormány! Sajnos Orbánék állandóan a minuszról kezdik és onnan lendítik fel a magyar gazdaságot és a nép fiait, lányait! Tök igazat mondtál!
szaboria
@inkvi: Olvasd már el a Békési interjut.
inkvi
@szaboria: Nem értékelem! Hosszú! Elmesélném, - de fárasztó - az okosságait! Vitaképtelen ember! Saját téziseit elmondja aztán elbújik!
csikknorisz
Gyurcsany csak egy kepviselo a sok kozul, semmi tisztsege nincs meg a partjan belul sem. Minek azzal foglalkozni, mit firkal ide vagy oda? Semmi jelentosege nincs.
mindenlében
@másvirág: szerintem 6 évig mindenki csak kapott, többet, mint szabad lett volna,szó sem volt nyomorról, utána meg visszafogták a növekedést. persze erről mindenki elfeledkezik, mert közben a másik oldal folyamatosan csinálta a cirkuszt, sokkal egyszerűbb a hangosan üvöltözők kórusában énekelni, mint gondolkodni. a fidesz mai meggondolatlan, (vagy szándékos, célirányos?) nyilatkozatai viszont gyorsan lenyomhatja az országot. nézd meg a tőzsdét, meg a forint árfolyamot, viszonyítsd a nyilatkozatok előtti, és utáni szinthez.
inkvi
@csikknorisz: Eddig sem volt; ma meg már annyi sincs!
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Ugye azért véleménye még lehet valamiről.
alfás
mi már elküldtünk a picsába,feri!
csutak
Egyvalódi demokráciában mindenki pofázhat!
inkvi
@luigilongo60: Nem lehet! Menjen és kérje meg az eu-t, hogy emeljék vissza a trónra: ők taszították le! Az Ő véleménye vetekszik a Tieddel; bár nem múlja felül!
másvirág
@mindenlében2kanál: " 6 évig mindenki csak kapott" IGEN ha baloldalról nézzűk !
Ha jobbról és alulról akkor már nem.Ha ez a kormányzás 6+2 népjólétileg kiváló lett volna ,akkor közép és jobb nem támadta volna.Azzal, hogy elimerte, elk.rtúk és nem csináltunk semmit,akkor ezzel nagyon jót tett az országnak.-Mi lett volna ha csinált volna valamit de azt is rosszul.Akkor ,hogy állna az ország szekere./A negativ nyilatkozatok természetesek !Még ha nem is tetszik senkinek.Ha elismerné,hogy átvette az állam kasszáját ,még ha jelképesen is akkor még nagyobb hibát követne el.Lásd "Bokros csomag"! Ne hogy azt mond akkor is teli kasszát vettek át.Ha most is kiderűl lyukas volt az "Űvegzseb"=akkor aFIDESZ- KDNP lenne a hibás./ Mert úgye pénztártól való távozás útán nincs reklamáció!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.