Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára: Márki Gábor, Siklósi Péter és Tóth Zoltán József. Külügyminisztérium: Misovicz Tibor, Ódor Bálint, Prőhle Gergely és Sztáray Péter András. Nemzetgazdasági Minisztérium: Balog Ádám, Bathó Ferenc, Botos Balázs, Hidvéghi Balázs, Horváth Endre, Kardkovács Kolos, Olajos Péter, Rezsőfi István, Seres László és Thuma Róbert. Nemzeti Erőforrás Minisztérium: Cserháti Péter, Dux László, Gloviczki Zoltán, Nyitrai Imre, Páva Hanna, Polt-Palásthy Marianna, Skultéty László és Szekeres Pál. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium: Dányi Gábor, Jenőfi György, Kovács Pál, Nyikos György, Schváb Zoltán, Székács Péter és Vályi-Nagy Vilmos. Vidékfejlesztési Minisztérium: Bognár Lajos, Búsi Lajos, Feldman Zsolt, Horváth Zsolt, Kling István, Rácz András és Simon Attila István. Belügyminisztérium: Eiselt György, Simonné Berta Krisztina, Tóth László és Szaló Péter. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium: Borókainé Vajdovits Éva, Farkas Krisztina, Gáva Krisztián, Kátai Ildikó, Kohut Balázs, Latorcai Csaba, Lánczi Tamás, Papp-Váry Borbála, Répás Zsuzsanna, Tekler Vilmos és Zombor Ferenc.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Mint mondottam már a múltkor kell a hely potom 52 hellyettes léhütönek és az öket kiszolgáló egységnek. Holvan itt a nadrágszij meghuzás? Sok embert kirugnak a minisztériumokból, hogy a saját brancsát ültessék be
szaboria
Mst fegeztemf el Borókainé már a második állását is meg kapta. Magyar Közlöny felelősvez.+ Navrasics alatt államtitkár helyettes.
szaboria
Mst fegeztemf el Borókainé már a második állását is meg kapta. Magyar Közlöny felelősvez.+ Navrasics alatt államtitkár helyettes.
adohirek
Ezt hívják zsákmányrendszernek. Aki közig szakvizsgát tett, az tudja, hogy ez egy módszer a saját klientúra jutalmazására.
laja001
Benyújtották a számlát hát fizetni kell!!!!csak megint a kis emberek fizetik a számlát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.