Harmadik gyermekével várandós Malek Andrea énekesznő-színésznő. A 42 éves kismama már két nagy fiú édesanyja; most az 5. hónapban van.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Rodrigo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moncsi
ugyebár volt ez a Princz Gabi valljuk be nem volt egy adonisz ... viszont a pénze megszépitette Andi anyu szült neki gyorsan két gyereket ... Gabi egzintenciája romokba lett a lovéval együtt .Andi anyu gyorsan kereket oldott mert üres lett a családi kassa . jött ez a másik ragyogo ember aki megintcsak nem egy Brad Pitty de sebaj ennek is dagad a bankkártyája .... sok nö azt a logikát használja palit gyerekkel kell megfogni kerül amibe kerül ,na most ez van . akkor ki a ribi?
csutak
Mint nőt sosem tartottam nagyra.
Mint énekesnőt utáltam!
Mint anyukát előre sajnálom.
Kora miatt 80%-nál nagyobb a veszélye, hogy magzata károsodott lesz:(
NO, az aprótalpúnak viszont valóban JÓ egészséget és hosszú életet kivánok!
51kacsa
@másvirág: Na! Most feladtad a leckét! Ilyen tippelésekben nem vagyok otthon. Arról már nem is beszélve, hogy kevés a választási lehetőség lévén fiú lehet, vagy lány. Két ia van ugyi az előző párjától. Tudod mit én is lányra tippelek! Egyébként tök minegy milyen nemű lesz, az még nem befolyásolja a vélemányedet. Nagy cucc! A vélemény szabad4 Ezért érdekes az ilyen eszmecsere.
@csutak: Sajnálom most nem értek Veled egyet! Inkább hallgatom a Malekot, mint Barbiet, Lolát, Bébi Gabyt, Dagikát, vagy Dundikát?, meg a többi tátogó libát, akinek fogalma sincs az éneklésről.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Címre reagálva: Most úgy megörültem.....miért is kellene? Miért is hír ez?@moncsi: egyetértek, az ilyen nőket annyira sem becsülöm, mint az útszéli lányokat, mert azok vállalják, hogy mivel foglalkoznak. Malek Andrea hangaj és színészi teljesítménye hidegen hagy.
csutak
@51kacsa: Egyetértünk:)
Igaz, az általad említetteket nem ismerem, de elhiszem neked!
Én klasszikus zene rajongó vagyok, tehát azt a felhozatalt ismerem.
A szintén kedvelt jazzben pedig nincsenek nemi identitások...
Rodrigo
@ moncsi: na végre! Valaki kimondta már. Hogy a csúnya fiúk csak a pénzükkel tudnak nőt szerezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.