Matolcsy György, a FIDESZ kormány nemzetgazdasági minisztere leváltotta Szikora Jánost az APEH elnöki posztjáról. A kiadott közlemény szerint Szikora János jogszerűtlenül intézkedett a MALÉV adótartozása ügyében, azaz egy időre szüneteltete az adóhivatal követelését. A valódi ok azonban az lehetett, hogy Szikora Jánost a korábbi pénzügyminiszter Veres János ültette a vezetői székbe, mert akárcsak Veres, korábban Szikora is Szabolcsban tevékenykedett. Lényeges változások lehetnek az APEH felső vezetésében is, hiszen sokan vannak akik személyes kapvcsolatok révén kerültek a vezetői posztokra, így különösen Nagy József főosztályvezető széke inoghat, aki a személyzeti ügyek legfőbb intézője volt.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Le is kellett váltani. Repült, mint a MALÉV!
másvirág
@inkvi: De ha nem tűnt volna fel senkinek ,akit még most fenéken billentenek nem fog sírni a végkielégitésnél.Mert a törvényerejű határozat nem lépett életbe. Majd a kicsiket akiknek pár százezer forint jár:majd kirúgják ősszel.De szeretnék most én repdesni!
Nem lennének anyagi gondjaim a meglevő igényeimhez képest,életem végéig.
Legfeljebb nem épitenék fűrdőmedencét.De kibirom ! :-)
másvirág
@inkvi: Ennél nagyobb kielégűlésűk sose legyen ! :D
nyanya001
@nyanya001: húúúú, ezt nagyon elirtam, 15.01-kor, tehát mégegyszer....már 1998-ban is Ő volt....
inkvi
@nyanya001: Vagyis 2002 előtt! Jól is csinálta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.