A polgármesterek arra számítottak, hogy a kormány szerdán dönt a vis maior pénzekről

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@nyanya001: Vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban! Ha igaz, hogy nem építették, javítgatták a gátakat, akkor az állam a hunyó! De büntessék meg azokat, akik ezt megengedték maguknak és szálljanak be vagyonaikkal! Itt mindent lehet: büntetlenül?
szaboria
@inkvi: Az önkormányzatoknak is van felelőségük nem tudom melyik községben nyilatkozták,hogy a gát javitása helyett nyugdijas klub lett csinálva .
inkvi
@szaboria: Akkor azokat is elővenni és börtönbe!
KöBüKi
@inkvi: Pontosan.Nézzük meg az autópályákat,alámosta sok helyen a viz,és miért is?Mert ha megnézzük a készitett tanulmányokat és összehasonlitjuk a végzett munkával bizony nemcsak a ló lába de kilóg az egész gebe is.A hetvenes árviz ujjáépitésében részt vettem mint harmadéves gépiparis diák.Fehérgyarmaton kezdtük a tanévet két hét épitőipari segédmunkásként.Panyolát épitettük ahol csak a templom,az iskola meg a pártház maradt meg.Nos: itt mindent lehet büntettlenül!!!!
nyanya001
@inkvi: Nekem is de most az lenne az első, hogy mindenkinek legyen valamicske fedél a feje felett, majd aztán lehetne keresni a bünösöket, mert biztos lesz, a nyár hamar elmegy.
inkvi
@KöBüKi: Pontosan! Akik védik a kormányokat azok nagyon érzelmi alapon próbálkoznak! A Vhiskist is istenítik! Miért nem lehetne a politikai elitet is? Arról nem beszélve, hogy jó üzlet lenne: teljes vagyon-elkobzás; könyv kiadás, filmgyártás, színházi bemutató; musical; ...! Az a kis kaja, pija, amit a sitten felélnek nem lenne nagyon megerőltető a népnek! Több is veszett Mohács(iné)nál!

@nyanya001: Akkor párhuzamosan! Van rá apparátus; sőt friss erők is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.