Ahogy sok magyarországi folyó, úgy az időjárás folyama is kicsap olykor az éghajlat "medréből", de ez nem jelenti, hogy az utóbbi hetek viharainak köze volna a klímaváltozáshoz. Lehetséges viszont, hogy az izlandi vulkánkitörés hozzájárult a hazánkon végigsöprő mély ciklonok kialakulásához.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Rádió riport szerint 80 millió forint hiányzotta jégelháritó állomás teljes működtetéséhez.
Ennek elmaradása az adott körzettben már 40-50 milliárd forint kárt tett ki .Megérte spórolni ???
luciferi
@inkvi: németül tanulsz?

@másvirág: igen, de ez magán vállalkozás, nem állami cég. És a gazdáknak csak egy része fizetett a szolgáltatásért, a többi meg csak élvezni akarta a hatását. Ezért nem jött össze a működtetéshez szükséges összeg. Volt erről egy jó kis rádió műsor a Kossuthon nemrég.
másvirág
@kevijeni: Igen halgattam ! Éppen ez az a bizonyos társadalmi összefogás hiányzik amit Orbán Viktor is hiányol . Csak szokszor mi sem fogjuk fell,hogy tenni is kellene valamit nem csak pofázni !(Ebben magam is beleértem sokszor.) Csak kicsiben= Pl:hiába fizetek bíztostást a lakásomra ,ha 20 lakótársam nem. Verhetem a nyálam
ha ég a ház ! :-((
Dr.luigilongo60
@másvirág: Oly büszkék vagyunk a magyarságunkra, csak a negatívumokat mindig gyorsan a szőnyeg alá söpörjük.
Ezt próbáltam többször is elmagyarázni de süket fülekre talált.
A tisztesség nem politikai kérdés, ahogy azt sokan láttatni szeretnék.
Bármilyen kormány van hatalmon, attól a kisembernek még szabad becsületesnek maradni.Soha egyetlen kormány sem bíztatta az embereket, hogy ne fizessenek adót, hogy lopjanak, hogy vágják át a másikat, ne fizessék ki az elvégzett munkát.
De itt bárki törvénytelenséget követ el, akkor azonnal ráragasztanak vagy egy politikai cimkét, vagy besorolják egy népcsoportba, holott nem is ismerik.
Ilyenek vagyunk és erre nem kell annyira büszkének lenni.
kiscserkész
@luigilongo60: Sok igazság van az általad leírtakban, de ha akaród, ha nem belekényszerítenek a becstelenségben, mert sajnos a postás minden hónapban hozza a csekkeket, és azokat fizetni kel. A tisztséges fizetés, amit ma nálunk annak hívnak a proli szférában éppen ara elég, hogy semmire.
Turulmadár
Nagyon kevés az az ember ebben az országban aki tisztességesen él jól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.