A fene se hitte volna, de a szocik megtalálták a humorukat. Végre egyszer nem a jajveszékelést, óbégatást és patásozást vetik be kommunikációs fegyverként, hanem valami olyat, amin igazán nagyot lehet röhögni. Orbán Viktor őrülete a Nyilatkozat kilógatásával olyan érzelmi- és vicchullámokat keltett, amelyeknek fekete, morbid színezetű része megcsapta végre az ellenzéki pártokat is. Ha az LMP viccnek gondolta, az MSZP viccre vette. Nem tudom, ki szövegezte az alábbi irományt, de azonnal rá kell bízni a legsúlyosabb melókat.

Forrás: holdrablo.hu
Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
"A nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztésével kapcsolatban úgy fogalmazott: "továbbra sem nyugszom bele abba, hogy akárcsak egy olyan állami alkalmazott is legyen Magyarországon, aki azt gondolja, hogy lehet folytatni azt, mint ami az elmúlt nyolc évben Magyarországon történt". Ezt a változást minden állami alkalmazottnak látnia kell: nincs lopás, nincs hatalmaskodás, nincs többé olyan, hogy az állampolgárt nem segítségre szoruló ügyfélnek tekintik, hanem alávetettnek - sorolta a kormányfő.
"Ragaszkodom ahhoz, hogy ezt - nap mint nap akár - minden magyar állami alkalmazott lássa" - tette hozzá Orbán Viktor."

Ki emelném: "nincs hatalmaskodás" Hozzátenném: kivéve a jelenlegi kormány.
inkvi
@orogordog: Jót idéztél! Ez a lényeg!
mandiner
@orogordog: Pont jót idéztél! A sajátjaitól is ezt várja el..nem baj ha mindíg szem előtt van nekik...nehogy Viktor levágja a kezüket...azonnal megkoronáznám)))
Egyébként meg persze hogy kivé5tel a kormány...most övék az kormányrúd( hálistennek)....nemde?
furfang
Nagyon helyénvaló a közigazgatásban a szemléletváltás. Ezekben a hivatalokban nagyon sok még a basáskodó régi szemléletű adminisztrátor, aki az hiszi, hogy ő fújja a passzát szelet. Persze miután rajta múlik a gyors elintézés, ő is fújja. Ezekkel valóban meg kell értetni, hogy nem ez az új módi, ő csak szolgáltat. Ha nem érti, ki kell rúgni. Van szabad munkaerő bőven, lehet válogatni, és élni is kell ezzel!
inkvi
@furfang: Ez az alapvető lényege! Nem azt kell csinálni, amit eddig: sőt a hilleri képviselői téma sem megy, hogy leszarta a választóit és 8 év alatt egyszer sem említette a két kerületet a parlamentben (ennyire nem lehetett beszédhibás)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.