Nem is volt oly rég, amikor azt mondhattuk, hogy "most mindannyian keynesiánusok vagyunk". A pénzügyi szektor és a hozzá kapcsolódó szabadpiaci ideológia az összeomlás szélére sodorta a világot. A piacok önkorrekciója nem következett be. A dereguláció súlyos hibának bizonyult.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
Sőt a vegzereánus anulencia brékuniája is szömöleniál!
inkvi
@lópicigáspár: Abban, de az nem elégé tudományos megfogalmazás!
inkvi
Mindenki másképp lát itt mindent!

Lázár János: A helyzetért a szocialisták a felelősek, mert cserbenhagyták a kispénzű embereket. A 2002 és 2010 közti kormányok extraprofitot adtak a bankoknak, most extraadó következik. A Fidesz pedig soha nem fog olyan törvényeket támogatni, amelyek megsarcolják a kispénzűeket.

Scheiring Gábor: Támogatja, hogy a kormány határozottan képviselje a magyar érdekeket s kezdeményezőleg lépjen a nemzetközi gazdaság újraszabályozása kapcsán, de a kabinet tárgyalási stratégiája alkalmatlan e szerep betöltésére, s ennek árát a devizahitelesek fizetik meg. A kormány önmagát hiteltelenítette el, amikor mentesítette „a Fideszhez közel álló biztosítótársaságokat” a bankadó alól, s azzal, hogy Orbán a labdarúgó-vb-t választotta ahelyett, hogy vezette volna a tárgyalásokat.

Hegedűs Tamás: Pártja támogatja a kormány „gazdasági szabadságharcát”, azonban az ország nem állhat meg félúton, teljes paradigmaváltás kell, kelet felé fordulva.

Mesterházy Attila: A kormány nem elég bátor ahhoz, hogy az önkormányzati választások előtt bevallják a tervezett megszorításokat – mondta. Gratulált a kormánynak ahhoz, hogy 42 nap alatt „kétszer is bedöntötték a forintot”.

Akkor most mi van? Vagy nem egy dologról folyik a szó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.