Új videó látott napvilágot Magyar Péter botrányosan végződő estéjéről -  most arról, ahogyan a politikus egy nála sokkal fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik a buliban, ahonnan később kidobták.

Botrányos véget ért Magyar Péter számára egy buli június 20-án hajnalban: biztonsági őrök vezették ki egy budapesti szórakozóhelyről, ahol fiatalokkal mulatott együtt.

Videón, ahogy Magyar Péter egy jóval fiatalabb lány lába között csúszkál – a bulin, ahonnan aztán kidobták

Botránnyal végződött a buli Magyar Péter számára – Fotó: Facebook.com/peter.magyar.102

Több videó került elő arról, mi zajlott a helyen azon az estén – számolt be a mandiner.hu.

Mint azt az index.hu megírta, a rendőrség eljárást indított az ügyben, a lapnak két szemtanú is nyilatkozott a történtekről. Ennek kapcsán megkeresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, míg a BRFK sajtóosztálya közölte: nyomoznak garázdaság gyanúja miatt – írta meg a mandiner.hu.

Magyar Péternek több rajongója írt egyébként a Facebookon, volt, aki orvoshoz küldte, más pedig közölte, hogy ilyen hibákat nem lehet elkövetni.

Egy új videó is előkerült, melyen az látható, ahogyan Magyar Péter egy nála sokkal fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik – írta meg a mandiner.hu.

Magyar Péter szerint egy fizetett provokátor direkt le akarta videózni bulizás közben

Magyar Pétert elmondása szerint őt egy fizetett provokátor zaklatta, majd tettlegességig is fajult a dolog.

Facebook-oldalán azt írta, hogy a férfi korábban is követte őket, azzal a céllal, hogy „csapdába csalja”.

„A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt. A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt” – írta közösségi oldalán Magyar Péter.

„Hiába kértük, hogy hagyja abba, és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat”

– tette hozzá bejegyzésében a Tisza Párt alelnöke.

Magyar  közösségi oldalán megjegyezte, hogy a férfi ezt követően több mint 30 percig követte őket az utcán is.

Magyar Péter szerint „amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek”. Ezt állítása szerint videófelvételek is igazolják.

„Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” – zárta sorait posztjában Magyar Péter.

Az ügy kapcsán a Telex kereste a Tisza Pártot és a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. A lap kérdésére a BRFK azt válaszolta:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni”.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sándorbence
majd ha lesz brüsszeli ereszcsúszás drogos kanbuli után az hír lesz
ez semmi arra jó hogy a ner csicskák a videó láttán egymást izgassák
az elvtársak nagy örömére
hahahaha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Na és ?! Irígykedtek ?! Ezt orbán a kihízott belével nem tudná megtenni !
Peller Anikó
Ez kétségkívül egy bizonyító erejű videófelvétel. Fiatal lányokkal táncolni ugyanis nem bűncselekmény, egy ilyen bálban úgyszólván kizárólag fiatal lányok vannak. Így a videó bizonyítja, hogy a bálban táncolás tényállása forgott fenn. Vagy lenn.

Ja és azt, hogy nem kell balfasznak lenni feles legesen, főleg több feles legesen.
NKF
Valamiért mégis Petikét dobták ki mint macskát szarni!
rücsü41
Ha a lány megengedte, akkor lábak közötti átcsúszás az nem tiltott dolog, de ha még sokáig emlegeti a sajtó lehet, hogy ezt a műveletet egyesek már közösülésnek fogják leírni, mert ők éhes disznók akik makkal álmodnak.
rücsü41
Ha öregebb lány lábai között csúszkált volna M.Péter , az más tészta lenne, nem lenne botrányos, mert az öregebb nőknél ez megszokott dolog?Különben is az ilyen fajta csúszkálás az megszokott dolog, vagy valaki más módszert is tud a lányok zaklatására?De ha ők így szeretik?
Őrnagy
Valószínűleg nem emiatt kellett a Petikét a torkánál megragadva a biztonsági őrnek kibaszni a mulatóból, hanem ennél valamivel súlyosabb dolog miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.