A parlement csütörtökön - a nyári szünet előtti ülésen - elfogadta a gazdasági törvénycsomagot ami lényegében a 29 pontos gazdasági akciótervnek felel meg. 14 törvényt módosítottak, az eredeti javaslatból törölték a heti öt kötelező testnevelésórát az általános iskolákban, nem kivételeznek az újonnan alakult - FIDESZ közeli - biztosító társaságokkal, de megmaradt a korábbi elképzelés a végkielégítések 98 százalékos adójának bevezetéséről a közigazgatásban. További lényeges döntések:

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Csizmás Kond: erről van szó. Jusson mindenkinek legalább annyi, hogy meg tudjon élni!
adohirek
Ezt régen szocializmusnak titulálták.
szaboria
@Atomqkac: Akkor ezt most várhatod ha a fidesz marad sokáig hatalmon akár az élted végéig is .Nem a kis és középvállakozóknak kedvez ez a döntés csak figyelj mert október után fog jönni az igaz fekete leves.Nézegesd a társasági adót nem tifogtok jól járni hanam az akinek100 és 500 millóközött lesz a haszna.
lópicigáspár
Azért érdekes ez a rendszer! Ezek között van néhány pont, ami ellen a fidesz ellenzéki pártként annyira ágált és most ripsz-ropsz jó lett, mi több ők találták ki. Az elmúlt 8 évben miért nem tudtak legalább egyszer a jó ötletek mellé kiállni?:-(
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Látod ilyen a politika. A múlt rendszerben is az ellenzék kontrázott és most is....csak a szereplők változnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.