Kiderül, hogy az ex-híradós melyik közmédiumot záratná be, illetve két fővárosi ingatlan tulajdonosaként mire költi a közpénzből kapott lakhatási támogatást. A videóinterjújában a kereszténydemokrata színekben politizáló honatyától többek között arra vártunk választ, hogy a sört vagy a bort szereti-e jobban; hogy mit főzne ki szívesen Stahl Judittal; milyen politikai szerepet szán a jövőben Mesterházy Attilának. Persze szóba kerül Friderikusz Sándor, Semjén Zsolt és Orbán Viktor is.

Forrás: noltv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@luigilongo60: hát,van az a pont,ahol találkozik az eggyettértésünk.
nyanya001
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal!
Féreg!
szaboria
A magyarázata nekimár nincs kötödése Hadú-bihar megyével de öket képviseli. Hogyis van ez?
Atomqkac azaz EbUraFakó
A pia sokba kerül ám! Cííípen lepusztult feje van ennek a gusztustalan fickónak? Ez képviselő? Szégyellje magát, aki rá szavazott!
dr. prédikátor
Azért veszi fel mert egy jellemtelen megélhetési politikai .sz.......házi!ha volna gerince nem venné fel!!!! De neki nincs!!!!
eva1215
Ugyan mind ezt teszi hivatkozva ,hogy ők oda lejárnak vagy feljárnak ahol megválasztották őket ott kell 1 lakás mert sok a teendő amit az emberekért tesz.
Lázár nak miért kell mikor pestem épitettett palotát és vidéken él ott is van lakása az éves kölségtérutésbül ami 19 millóból már tudott venni meg ott az ingyen autó mint parlamenti képviselőnek és kenn is jár mint polgármesternek .Ezek dúslálnak az itt -ott kapott juttatásokban .Csórok ezek nem kell tőlük sajnálni ALJA NÉP MIND ((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.