Durva, a harmincas évek antiszemita hecclapjainak szellemiségét idéző, cigányellenes képregénnyel jelent meg egy ismert vicclap az újságárusoknál. A megjelenést országos kampány is kíséri, melynek során a kiadó nagyméretű plakátokkal hirdeti a külsejében megváltozott lapot. A főszerkesztő szerint ez még elmegy. Azon sem lepődnénk meg, ha kiderülne, a nagyobb reklám kedvéért egyenesen elémentek a botránynak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
szerintem pedig ez teljesen rendben van. egyrészt ugye "sírva vigad a magyar", a saját nyomorunkból is viccet csinálunk, a cigányokéből miért ne lehetne? másrészt a cigányvicc az ugye egy műfaj. nem antiszemita, meg kirekesztő, hanem ez így a neve ennek a dolognak. mint a skótvicc, vagy az anyósvicc.

agyrém, hogy mennyire elgurul néha a gyógyszer, lassan már romapecsenyét kérünk az étteremben, és romakereket vetünk utána a fűben - mert kimondani sem lehet, jaj! közben pedig cigánybűnözés van. mert az is egy műfaj. népszokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.