Talán éppen ezekben a napokban csökken hazánk lakosságának száma 10 millió alá. A lélektani küszöb átlépése sokakat az okok keresésére buzdít. Mi is ezt tesszük, zalai tükörben. Megyénkben a lakosságfogyás éves mértékegysége: egy Söjtör. Annyival leszünk ugyanis kevesebben évről évre, ahányan Deák Ferenc szülőfalujában élnek. Mintegy 1500-zal.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Azért ez a tízmilliós fenyegetés nem valami korrekt dolog.....-
overdose1
óránként 2-ember hal meg egészségügy 6-hét egy beutalásra várni a kezüket meg tartják undoritó lent vannak
Dr.luigilongo60
@overdose1: Két hete kértem időpontot a kórházban egy ötperces vizsgálatra, október 7.-érekaptam időpontot.Az utóbbi időben átestem néhány apró rutinvizsgálaton különbözó osztályokon. Nem tudom mi a szart csinálnak az eü-ben de régen ilyen nem volt, igaz három asszisztenst sem láttam a rendelőkben régebben.

A szemészeten egy hölgynek csak az volt a feledata, hogy egy pálcával mutogatta az elolvasandó betüket. Agyrém az egész.

Régebben nem volt beteg ,vagy mi a fene folyik itt?
Csizmás Kond
Azt is figyelembe kellene venni, hogy a börtönökben felnőtt fajok, akik csak gyerekcsinálásra jönnek ki sokkal jobban szaporodnak.....vagy mindegy, hogy kikből áll a 10 000 000 fő ?
csutak
@luigilongo60: A hatalommal rendelkező fő és intézetvezető orvosok bármely áron beizonyítják, hogy nekik van igazuk.
Mármint : kevés a pénz.
Félnek egy valódi racionalizálástól , ezért minden eszközt igénybe vesznek.
Én a kórteremben három hétig csak zavaró tényező voltam, akinek enni kellett adni és gyógyszert is, lévén azt állították be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.