Az ütközéstől mindként személyautó az árokba repült, a Suzuki vezetője a helyszínen életét vesztette, női utasát életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. A BMW vezetője súlyosan sérült.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: MNG
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bubokaboros
még hogy jogosítvány ? na ne nevttesetek de kocsi honnan van pénzük nekik erre mikor az a tisztesswégesen dolgozik és 2 gyereket nevel jól meg kell gondolnia minden forint kiadását és nem hogy BMV de még a suzuki is meggondolandó a számára .
TEHÁT ÉN EZEKET NÉZNÉM MEG , mert a cigó a segélyért is Mercivel vagy BMV-vel jár.Bár az igaz hogy neki a segély az dukál a kishazánkban de a munka olyan büdös a számukra hogy születésük óta lopásból élnek.
úgyhallottam hogy a franciák kioloncólják azokat a cigókat akik nem dolgoznak, mind mehet visza az anyaországba.
na akkor leszünk majd mi kissebségben
MNG
@bubokaboros: már a németek is ezen agyalnak! feljebb a link.
dr. prédikátor
Van egypár gépjármüvezető oktató ismerősöm ,de még egyik sem tudta megmondani hogy hány cigó tanult náluk vezetni!!!De jogositvány és minden héten másik autó az van!!!
qxy
Na ez az A MAGYAR TUDJA!! hogy nincs jogsi.Vagyis ki a hibás??? De én példát statuálnék Egyszer. A többi meg nézze. de ne csak a cigó mert egy kutya mind aki ilyet csinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.