A Banki és Végrehajtási Károsultak Információs Irodája összeállította azoknak a bankoknak a listáját, amelyek a pénzügyi válság alatt sem változtattak hitelezési, ill. válságkezelési magatartásukon, nem felelnek meg a Banki Etikai Kódex követelményeinek, attól jelentősen eltérnek. Eszerint a Raiffeisen Bank a Butár Kft.-vel, az Aegon, az AXA, a Cetelem, Provident, az Athlon és a Ká-Pé Hitel Zrt. került a feketelistára. A Banki és Végrehajtási Károsultak Információs Irodája összeállítása szerint ezek a bankok a válság alatt sem változtattak hitelezési, ill. válságkezelési magatartásukon, nem felelnek meg a Banki Etikai Kódex követelményeinek, attól jelentősen eltérnek.

Forrás: ingatlan.net
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Tessék nyugodtan nyitni egy honlapot, oszt leírni, hogy kinek mi és miért nem tetszik.
Úgyis leszarja a kormányunk...
makvirag
Majd a PSZÁF megbünteti őket és kész. Ráadásul ha ez nyilvános, remélem sokan tanulnak belőle és elmennek vagy nem mennek oda többen.
alfás
szó szerint: ésszel kellett volna hitelt felvenni,nem ész nélkül.van magyar bank,forint alapu hitellel.ami fix!!!!!!!!!!!! ja,hogy a havi 20.000Ft-ér új autó... szalonból... szomszédpukkasztónak? és,hogy még mi a fix? az,hogy eggyik bank sem szociális intézmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.