Halgattassék meg a másik fél is, kinek a szekrényében zörögnek a csontvázak?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
Már megint árnyékra vetődtek Miskáék, azért hagyjuk őket, hadd erőlködjenek még egy kicsit.
Talán valamit sikerül nekik a gatyába produkálni.
Don Quijote
Aki mindig hátra felé tekinget, előbb-utóbb pofára esik:-)
csutak
@Don Quijote: Vagy neki mén a villany karónak!
csutak
@Don Quijote: Vagy neki mén a villany karónak!
Nagyot koppan és azután elhallgat:)
csutak
@Don Quijote: Vagy neki mén a villany karónak!
Nagyot koppan és azután elhallgat:)
Kakastoll
A kutya ott van elásva, hogy minden újság lehozza ugyanazt a hírt és mi igyekszünk mindenhol megválaszolni.
Ha kormányra léptek tegyék a dolgukat. Evezzenek, lavírozzanak, milyen felszerelés van olyannal, vonják felelősségre és büntessék meg a kártevőket, de nem panaszkodjanak és ne mutogassanak. Azért kapták a kétharmadot, hogy kirángassanak a bajból nem hogy kimagyarázkodjanak.
nyanya001
@Kakastoll: Úgy gondolják, hogy érdemi munka helyett ez is megteszi, mert a népet hülyiteni kell, nehogy észrevegyék a nagy semmittevést.
Don Quijote
@Kakastoll: Kezdesz egyre szimpatikusabb válaszokat adni:-)
Kakastoll
Pedig az igazság sokaknak nem szimpatikus.
Kakastoll
@nyanya001: Tulajdonképpen nincs is amit csináljanak, ugyanis nem működik semmi normálisan.
Abba kellene járni, hogy a gazdaság induljon be és az magával visz minden elképzelést.
Don Quijote
Nem erről papoltak éveken keresztül, hogy ők tudják hogy kell a gazdaságot fellendíteni??? Tessék meg lehet ,mutatni!!
nyanya001
@Kakastoll: Igértek fűt fát, (adócsökketés....) az emberek bedőltek, megkapták a 2/3-ot.
A hatalommal megint nem tudnak élni............fogalmuk sincs, hogy kellene a gazdaságot beinditani.
Kakastoll
@nyanya001: A bajok akkor fognak igaziak lenni, amikor majd a helyhatósági választások eredményére kell kenniük a nemhozzáértést.
furfang
Akár igazat is lehetne adni neki, ha az ember nem tudná, hogy ez az állapot, és ez a gúzsban táncolás pontosan az ő kormányzásban eltöltött 8 évüknek az eredménye. A pofátlanság netovábbjának tartom amit az mszp egykori vezetése és lakájmédiája tesz. Ellehetetlenítették, lenullázták az országot, és most kajánul figyelik, hogy a helyükbe lépő, hogy próbál evickélni. Drukkolnak, és mindent megtesznek azért, hogy akit csak lehet ellenünk hangoljanak. Én belátom, hogy rohadt dolog lehet tudomásul venni, hogy nem kellenek a kutyának se, vagy legalábbis alig valakinek, de az országrombolást a nyugat ellenünk való uszításával mégiscsak abba kellene hagyni. Örüljenek, hogy a sz..rjukat valaki más megpróbálja eltakarítani, mert ha nekik kéne, és jó szokásukhoz híven teljesítve az IMF és az Unió megszorítási igényét, már rég tombolnának az emberek az utcákon. Úgyhogy nemhogy az eleganciát nélkülözi a korábbi vezetők bírálata, hanem gusztustalan kajánság amit csinálnak.
luciferi
@furfang: Oszkó csak 1, az az egy évet volt pénzügyér. és azt jól csinálta! És nem volt szoci, se előtte, se utána!
Dr.luigilongo60
@furfang: Miről beszélsz?
A Führer már hetek óta egészen mást kommunikál, nem vetted észre?
Magyarország erős és fejlett ,minden szép és jó, mindennel meg vagyok elégedve.Kisütött a nap, igaz sokkal szebben,mint azelőtt.Lemaradtál egy kicsit, biztos elfelejtettél elmenni egy taggyűlésre.
Nem vetted észre, hogy sokkal jobban élsz? Ez furcsa.
luciferi
@luigilongo60: a TEK is ezért jött létre! Ezzel indokolta!!!!!!
gabrella
furfang
Ingazad van teljes mértékben. Ugyanigy gondolom,de gyurcsótányéknak semmi sem drága. Tényleg ugy kekeckednek mintha nem nekik köszönhetnénk ezt a helyzetet.Oszkó szerint jóhelyzetben van a gazdaság, csak a befektetőknek is súgja meg hangosan.
luciferi
@gabrella: könyörgöm, mi köze ennek Gyúrcsányhoz??? (mert így hívják, elvtársnő).
Hány éve nincs már hatalomban, Csipkerózsi???? Ébresztő!!!!!!
A hitelesekről zenélj, velük mi is van???
furfang
@gabrella: Jó helyzetben van az ország mondja, csak akkor miért kell benyomorítania az EU-nak 3,8-ra idén, jövőre meg 2,8-3 %-ra a hiányt? Szemben a más országok 6,7 és még magasabb hiányával? Azért, mondják éppen ők, mert el van adósodva nyakig, és nincs tartalék. Ezt pedig megint csak nem lehet Orbánék nyakába varrni, mert ezt megint csak a szocik csinálták. Emezek meg vergődhetnek velünk együtt. Úgyhogy hányhatnékom van ettől az előkelő idegenként való bírálattól.

@luigilongo60: Az az egy év az mszp jegyében telt, ők kérték fel, az ő gazdaságpolitikájukat csinálta. Nehogy már kivülállóként és függetlenként kezeljük Oszkót! Ez már alkalmi vakságot és hülyeséget feltételezne rólunk!
Dr.luigilongo60
@gabrella: A befektetők azóta cidriznek, mióta a hibbant Vezír és idióta csapata a gazdaságról hablatyol.
Ahányszor megszólalnak esik a forint.
Don Quijote
Itt is leírom:

Aki mindig hátrafelé nézeget, az előbb utóbb pofára esik:-))
luciferi
@Don Quijote: előre meg nem lát, saját magától! Ott is ő van!:))))))
furfang
@luciferi: Medgyessy még korábban volt mint Gyurcsány, mégis máig hat az akkori költekezésük. Úgyhogy a mostani kupac a három csodás képességű mszp-s miniszterelnök és kompániája áldásos tevékenységének köszönhető. Annál is inkább, mert jó helyzetben vették át az országot 2002-ben.Úgyhogy amit csak értek azt rontottak el.
Ami a kölcsön felvevőket illeti végtelenül sajnálom őket, de a helyzetükért mégiscsak ők felelősek leginkább! Ócska és gyenge támadás a fidesz kommunikációjára hivatkozni a forint ingadozása miatt. A piac viselkedik hektikusan, nem csak nálunk, mindenütt. Ha meg azt akarjuk, hogy valahogy szabaduljunk a bankok és az IMF és EU halálos öleléséből, akkor tenni kell ezért. Ha nem teszünk, akkor lesz csak igazán jaj a hiteleseknek, mert a forint továbbra is olyan lesz amilyen ( volt 319 is Gyurcsányék idejében pl.), de a nyugat által kikövetelt, és Oszkóék által erősen propagált " reformok" további sok-sok munkahely elvesztésével, nyugdíjasok további szuttyongatásával, az egészségügy fizetőssé tételével stb.... járna. Orbán azért fekete s..gű a szemükben, mert ellenáll. És addig jó, míg ezt teszi.
Don Quijote
@furfang: Ellenálló dakota??? A víznek áll ellent vagy a vörös hadseregnek???
luciferi
@furfang: legyen igazad! Téged nem elvtársazlak, mert őszintén, és érvekkel beszélgetsz, nem vakhittel.Ha a fideszeseket elvtársazom, ezt ne vedd Magadra. Ők pedig valóban azok, mert.......na nem erről volt szó.
namost a 2002-es, mint jó helyzet: az több, mint túlzás. Nyilván emlékszel, már többször írtam, miért. nagyon sokan mentek csődbe az 1.orbi kormány alatt. Hetenként(!) jött a könyvelőm, a felemelt adókkal, meg az újjonan kitaláltakkal. Erről ennyit. be is zártam 2001 végén, 10 év után. Én marha meg rájuk szavaztam 98'-ban. A vállalkozásom ellen szavaztam!!!!!!!!!! Soha-soha többet!!!
Kakastoll
@luigilongo60: Mert hallatszik a hangjuk....nem mindig volt így....
furfang
@luciferi: Kösz, hogy nem elvtársazol, sose szerettem a csorda szellemet, nem is álltam bé semmi ilyenbe sose. A legtöbbre értékelem a mai viszonyok között, hogy szuverén lehetek.
furfang
@luciferi: Ami azt illeti én ugyan alkalmazott voltam '98 és 2002 között, de nekem sem volt tejfeles a fenekem az igaz.Fizetésemelés az ablakban, de legalább az ország erőre kapott, és az én anyagi helyzetemtől és tőlem függetlenül nagyon sok intézkedésük tetszett!!!! Én ugyan nem rájuk szavaztam,'98-ban, de a végére tekintetbe véve az előző kormányok teljesítményét bizony pozitívra változott a véleményem. És most is drukkolok nekik, mert a szándék jónak tűnik, és tetszik, hogy nem nyalják a nyugat s...gét, amit az nagykegyesen odatart

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.