Halgattassék meg a másik fél is, kinek a szekrényében zörögnek a csontvázak?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@luciferi: Medgyessy még korábban volt mint Gyurcsány, mégis máig hat az akkori költekezésük. Úgyhogy a mostani kupac a három csodás képességű mszp-s miniszterelnök és kompániája áldásos tevékenységének köszönhető. Annál is inkább, mert jó helyzetben vették át az országot 2002-ben.Úgyhogy amit csak értek azt rontottak el.
Ami a kölcsön felvevőket illeti végtelenül sajnálom őket, de a helyzetükért mégiscsak ők felelősek leginkább! Ócska és gyenge támadás a fidesz kommunikációjára hivatkozni a forint ingadozása miatt. A piac viselkedik hektikusan, nem csak nálunk, mindenütt. Ha meg azt akarjuk, hogy valahogy szabaduljunk a bankok és az IMF és EU halálos öleléséből, akkor tenni kell ezért. Ha nem teszünk, akkor lesz csak igazán jaj a hiteleseknek, mert a forint továbbra is olyan lesz amilyen ( volt 319 is Gyurcsányék idejében pl.), de a nyugat által kikövetelt, és Oszkóék által erősen propagált " reformok" további sok-sok munkahely elvesztésével, nyugdíjasok további szuttyongatásával, az egészségügy fizetőssé tételével stb.... járna. Orbán azért fekete s..gű a szemükben, mert ellenáll. És addig jó, míg ezt teszi.
Don Quijote
@furfang: Ellenálló dakota??? A víznek áll ellent vagy a vörös hadseregnek???
luciferi
@furfang: legyen igazad! Téged nem elvtársazlak, mert őszintén, és érvekkel beszélgetsz, nem vakhittel.Ha a fideszeseket elvtársazom, ezt ne vedd Magadra. Ők pedig valóban azok, mert.......na nem erről volt szó.
namost a 2002-es, mint jó helyzet: az több, mint túlzás. Nyilván emlékszel, már többször írtam, miért. nagyon sokan mentek csődbe az 1.orbi kormány alatt. Hetenként(!) jött a könyvelőm, a felemelt adókkal, meg az újjonan kitaláltakkal. Erről ennyit. be is zártam 2001 végén, 10 év után. Én marha meg rájuk szavaztam 98'-ban. A vállalkozásom ellen szavaztam!!!!!!!!!! Soha-soha többet!!!
Kakastoll
@luigilongo60: Mert hallatszik a hangjuk....nem mindig volt így....
furfang
@luciferi: Kösz, hogy nem elvtársazol, sose szerettem a csorda szellemet, nem is álltam bé semmi ilyenbe sose. A legtöbbre értékelem a mai viszonyok között, hogy szuverén lehetek.
furfang
@luciferi: Ami azt illeti én ugyan alkalmazott voltam '98 és 2002 között, de nekem sem volt tejfeles a fenekem az igaz.Fizetésemelés az ablakban, de legalább az ország erőre kapott, és az én anyagi helyzetemtől és tőlem függetlenül nagyon sok intézkedésük tetszett!!!! Én ugyan nem rájuk szavaztam,'98-ban, de a végére tekintetbe véve az előző kormányok teljesítményét bizony pozitívra változott a véleményem. És most is drukkolok nekik, mert a szándék jónak tűnik, és tetszik, hogy nem nyalják a nyugat s...gét, amit az nagykegyesen odatart

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.