Bár a közmédiumok összeolvasztásának tervéről letett a Fidesz, a párt radikális reformjainak köszönhetően két köztévé, a Magyar Rádió és a távirati iroda csak látszólag marad önálló. Az új médiaszabályozáson dolgozó szakpolitikusok egy-másfél éven belül összevonnák a közmédiumok szerkesztőségeit, közös felügyelet alá vonnák a gyártást és az üzemeltetést, sőt a médiumok összeköltöztetése sem zárható ki, ami elbocsátásokkal járhat. A Hírszerzőnek nyilatkozó fideszes szakemberek szerint továbbra sem dőlt el, mi lesz az összebútorozás miatt megüresedő értékes ingatlanokkal.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csóri azzal vétózta meg, hogy felkereste Orbán elvtársat, mint ahogy korábban Acél elvtársat is. A magyar köztévékre pedig ki lehet írni majd, hogy Hír tv. Többek között Medveczky Balázst is számon tartják mint MTV elnököt, mint ahogy írják, az utóbbi időben sok szívességet tett a Fidesznek. Medveczky Balázst pedig szerintem utoléri az a mondás, hogy "Mór megtette, Mór mehet". Szerintem meg is érdemelné. A nagy káosz első számú okozója volt azzal, hogy a legjobb szakembereket vagy elküldte, vagy olyan lehetetlen helyzetett teremtett, hogy önként kénytelenek voltak elmenni. Lsd. Baló György.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.