November 1-je mindenszentek ünnepe, november 2-a halottak napja a keresztény világban. Az Egyesült Államokból érkező halloween-divat már Európában is komoly üzleti bevételeket generál, ugyanakkor a boszorkányos-horroros-tökös trendnek sok ellenzője is van, például Olaszországban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Amerikában azért divat a halloween, mert sok a tökfejű.
trix
@nyanya001: Nekem ilyenkor nagyon nagy ünnep, már két hete erre készülünk...elsején van a szülinapunk a kisfiammal, és most először már Halloween tököt is kellett csinálni a kisfiam kedvéért. Minden ünnepet megtartanak az iskolában, mert kétnyelvű iskolába jár...azért cukrot én sem osztogatok, és nem is megy a fiam sem kéregetni....de ma egész nap a halloween tököt rajzolta, denevéreket vágott ki fekete papírból, és púpos hátú fekete macskát rajzolt. Hát ezért várjuk annyira..
nyanya001
@trix: Nos, ha ez egybeesik a szülinapokkal - Isten éltessen benneteket:)))))) -
akkor érthető.
Amúgy az iskolában az unokáimnak is kellett késziteni valami hasonlókat, , mert szintén két nyelvű iskolába jártak, de már csak az egyik, ( a kisebb ma 14 éves) az idősebb meg főiskolás, ott már nincs ilyesmi.
trix
@nyanya001: Köszönjük :))) Akkor gondolom tudod , milyen lelkesek ilyenkor a gyerekek az iskolában is és otthon is készítik a díszeket...karácsonyra meg mézeskalácsot sütöttünk és a kisfiam gyúrta a tésztát . Nagy élmény volt neki az is.
nyanya001
@trix: Karácsonykor a fiú unokámat is befogják a mufin sütéshez, mert nagyon szereti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.