A 2011-es kgfb-piac közel 80%-át a K&H, az Allianz, az Astra és a KÖBE biztosítók viszik. A szerződők egyre inkább figyelnek a casco ajánlatokra, melyet minden tizedik kötelező mellé meg is kötnek. A tarifálások azonban megtévesztőek lehetnek, ha nem mindenre kiterjedően válaszolják meg az ügyfelek a feltett kérdéseket...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@gabrella: Köszi! Akkor ezt megnézem! Mikor jár le a határidő? Ha még ennyit segítenél.
gabrella
Amikor kötötted. Az enyém minden év juliusa és éves fizető vagyok.De menj be az irodába,vagy az alkuszhoz (nekem ismerős alkusznál van és ő megmondja azt is ha jobb biztositot talál) viszed a szerződést.Lemondja,arra kell vigyázni,hogy az évente visszajáró bónuszt, nekem az is van 8000.-ft körül,megkapjad a folyamatosság a feltétele.B10-es vagyok.
gabrella
@inkvi: Szivesen. Kiváncsi leszek mennyit nyersz vissza.Én amikor az Allianztól elment az ismerősöm és Kft-ben vagy Bt-ben csinálja, mentem hozzá.Ez ingyen van. Neki a biztositó fizet utánad.Még ennél olcsóbb lehet a Genertel,csak nálunk nincs irodája és nekem hitelesebb az Allianz. De ez is inkább annak jó,akinek te okozol bajt,mert ez korrekten fizet.
inkvi
@gabrella: Nincs bajom az Allianzzal.
gabrella
@inkvi: Nekem se volt eddig még,remélem nem is lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.