A kormány a tegnapi napon benyújtott egy törvényjavaslat csomagot, amiben már tisztán lehet látni, hogy miképpen képzelik el a nők kedvezményes nyugdíjazását. Az előzetes terveknek megfelelően a korhatárra való tekintet nélkül, teljes jogú öregségi nyugdíjat legalább 32 év keresőtevékenység után vehetik igénybe a nők, ehhez jönnek még hozzá a gyermekneveléssel összefüggő időszakok. Itt például a tanulmányi időszak nem játszik, viszont a nyugdíjszámításnál már igen. Fontos változás még, hogy a korkedvezményes nyugdíjazás lehetősége két évvel kitolódik....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atomqkac azaz EbUraFakó
" Még kiemelendő a törvényjavaslatból, hogy a szervezet fokozott igénybevételével járó, továbbá az egészségre különösen ártalmas munkát végzők korkedvezményes jogosultsága két évvel meg fog hosszabbodni."

Na, az ilyenektől kell hánynom! Teljesen nyílt népírtás!
Kutyafüle
Naná! Hátha elpatkol addig a szerencsétlenje, nem kell nyugdíjat fizetni, kész haszon!
51kacsa
Imádom, amikor a törvényalkotók használják az agyukat. 2008-ban mentem nyugdíjba, s egy fia évet nem vettek figyelembe, mert ezt a szabály eltörölték. Nekem 38 év munkaviszony kellett minimum, Ki kellett lépnem, és 57 éves kor kellett. így könnyű, ha beszámolnak 8 évet gyerekek után, de hol van itt az egyenlő esély. Hazudott a fidesz, amikor azt mondták, hogy 40 év ledolgozott idő kell. A gyerek után beszámított idő mióta munkában töltött idő? Forduljanak föl!
feketeözvegy
@51kacsa: igen, és van akinek tényleg 40 évet kell dolgoznia......
51kacsa
@feketeözvegy: Ezért szemétség ez az egész! Arra volt jó, hogy sokan emiatt szavaztak rájuk! Én is ismerek ilyen okos embereket! Sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.