- Emelkednek jövőre a betegellátás térítési díjai - mondta az egészségügyért felelős államtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón.

Forrás: eloszto.hu
Feltöltő: eloszto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kinyílt a bicska a zsebemben
" Fizetős lesz a hajléktalan szálló is! Csak az mehet oda aludni, aki albérletet fizet! " Akik családi pótlékban részesülnek azoknak pedig az adókon felül gyerekenként kb 20000 forintot be kell havonta fizetniük az állam kasszába előre, hogy kapják azt a kb 16000 forintot gyerekenként! (Három gyerek, négy kerék, hitel..... végrehajtás) A munkanélkülieket kifogják végezni ha 30 napon belül nem helyezkednek el? Ha nem tudsz dolgozni, akinek az a luxus meg van Magyarországon, hogy kap táppénzt, 65 százalékot még azt is megsarcolják! Ha legközelebb meglátok egy koldust az utcán, ahelyett, hogy segítenék neki, jól belerúgok! Lemásolom a kormányzati példát! Ha ez a hír igaz, sok mással együtt ez is felháborító! Az elmúlt negyven évre fogtak mindent a rendszerváltás után! Azt mondták jobb lesz! Az elmúlt húsz évben tudott tartósan jobbat egyik is? Erre nem azt mondják: Egyik kutya, másik eb?
Dr. Akula
@KöBüKi: és töke? Vagy töketlen is???:) Csak van! Akkor meg minek
védi, ami erkölcstelen???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.