Az előző nyolc év alatt bekövetkezett államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság létrehozását kezdeményezi Szijjártó Péter, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának alelnöke a testület Fidesz-, illetve KDNP-frakcióhoz tartozó tagjai nevében.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Ha lenne bennetek petike némi tisztesség akkor először elszámolnátok azzal a négy évvel amikor ti kormányoztatok.!Aztán azzal amit az elmult 8 évben a maszoppal meg a szadesszel együtt siboltatok,és utána levonva a konzekvenciákat eltünnétek a balfenéken jobb felé!!! - lámpavassal és kötéllel önkritikát gyakorolni.!!!!
Dr.luigilongo60
@csutak: www.szalaiannamaria.net/

Ez nagyon durva de hát aki szelet vet vihart arat.

csutak
@luigilongo60: Ahogy Martha Dodd megírta anno!
csutak
@luigilongo60: Tudod, ha csak akkora fütyim lenne én szégyelleném fényképeztetni:)))
Dr.luigilongo60
@csutak: Ezen a képen nem a méret a lényeg,ezt Te is tudod.
coyote3
Na pacikuki fejű peti, azt is vizsgáld már ki, hogy az okos kinyilatkozásotok miatt mennyivel nőtt az államadósság. És még mennyivel fog! És most még van pofád bizottságot létrehozni jó pénzért és fél évig töketlenkedni, hogy aztán szép csendben megint elsumákoljátok az eredményt, mint tettétek ezt a csontvázakkal. Nincs ennek azon kívül semmi értelme, hogy eltereljétek a figyelmet a töketlenkedésetekről. De azt hiszem február elején, amikor a zemberek majd kinyitják a borítékot és meglátják, hogy milyen ügyesen szedtétek ki a lóvét a zsebükből már nem lesz olyan, amivel elterelhetnétek. Remélhetőleg azok fognak elzavarni titeket bánatosba, akik a hatalomba juttattak. Mert bizony nap mint nap egyre többel és többel találkozom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok