Nagyjából egy hónapja került napvilágra az a rendőrségi jelentés, ami a Varga Judit és Magyar Péter között 2020 decemberében zajlott veszekedésről készült, és amelyen a készenléti rendőrség egyik embere is jelen volt. Itt vannak a fejlemények a jelentés kiszivárogtatásával kapcsolatban.Megszólalt a rendőrség Varga Judit és Magyar Péter ügyében: Kiderült, hogy történt-e bűncselekmény

Fotó: MTI/Soós Lajos

Magyar Péter ennek kapcsán kijelentette, hogy a szöveget meghamisították, a jelentést pedig bűncselekmény útján szivárogtatták ki.

Emiatt a 444 most megkereste a rendőrséget, hogy többek között az alábbi kérdésekre választ kapjon: 

1. A dokumentum, amelyet a Mandiner publikált, valódi?

2. Amennyiben igen, akkor a dokumentum kinek a birtokában volt? A Rendőrség a jelentésben szereplő személyeknek vagy bárki másnak küldött belőle másolatot?

3. A jelentésben foglaltak kapcsán indult bármilyen vizsgálat, eljárás? Tájékoztatott a Rendőrség más szerveket a jelentésben foglaltakról?

Az országos rendőrfőkapitány az ügyben belső vizsgálatot rendelt el. A vizsgálatot a rendőrség befejezte, ennek során bűncselekményt nem állapítottunk meg

- írta a 444.hu-nak az ORFK sajtóosztálya.

Arra ugyanakkor nem adott választ a rendőrség, hogy eredetileg kinek a birtokában volt a dokumentum, ahogy arra sem, hogy rendelkezhetett-e másolattal olyan személy, aki nem szerepel a jelentésben – számol be a lap.

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ilyen és ennél még durvább veszekedések sajnos a legtöbb házasságban előfordulhatnak, és tény az, hogy Magyar Péter eddig semmi rosszat sem nyilatkozott soha a volt feleségéről és ezt nagyon korrektnek tartom. Várható volt sajnos, hogy beindul a lejáratás Magyarral szemben, mint eddig mindig mindenkivel szemben, aki bármilyen veszélyt jelenthetett erre a hatalomra, ez az igazi probléma, mert egy demokráciában nagyon nem így működnek a dolgok! Ezt az ügyet nem tartom relevánsnak Magyar politikai karrierje szempontjából és azt sem gondolom lényegesnek, hogy milyen okból döntött a NER-el szembefordulás és a politikai pálya mellett, mert Magyarország szempontjából pozitív mindenképpen, hogy így alakult, és nekünk választóknak csak ez számít. Én azt sokkal furcsábbnak és aggasztóbbnak tartom, hogy hogy szivárgott ki ez a rendőri jelentés a sajtóhoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@lusta: Nem is értem,hogy mióta "nem" bűncselekmény a nemzethy kódex szerint a különböző neműek együttélése?
Lepényleső
...melyik rendőrség,a magyar,vagy valamelyik nemzeti,- akkor az eredményt is rögtön lehet tudni?
Horizont
Csak pont arra nem adott választ a rendőrségi nyomozás hogyan kerülhet ki újságíróknak a kezébe rendőrségi jegyzőkönyvek?? Meg mentőszolgálati papírok?
Csinálhatnak bármit a jelek szerint Magyarról lepattannak a karaktergyilkolászási kísérletek.
rücsü41
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy érdemes -e kérdéseket feltenni egy vizsgálat alatt levő ügyben, hiszen a hatóság úgy sem a kérdésre válaszol!
Dr. Proktor
@rücsü41: Ez fideszes gyakorlat... mindig mellébeszélnek, terelnek és ha ezek nem működnek akkor hazudnak...
A gazsággal van jóban a fidesz, nem az igazsággal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.