A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel a kormányfő beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na holnap már nem is lesz Kulturális Tagozat, ha igaz a hír :)
nyanya001
@coyote3: Ez egy 2003-as levél, Medgyessyhez.
Csak a végén jegyezte meg a Privátkopó, hogy ujraolvasásra ajánlja a Fidesz Kúltúrális tagozatának!
furfang
És Uram láss csodát, fordulhatott oda ahova akart a tagozat, a nemzetközi média úgy kussolt, mint süket disznó a búzában. Bezzeg most!......Úgy látszik a súgók hatékonyabbak most, vagy netán kettős mérce működik az elfogulatlan és demokratikus nemzetközi ( és magyar ) médiumokban??
Don Quijote
"Medgyessy Péter Magyar Televízióban tett látogatása után leváltották a Híradó főszerkesztőjét, mert a miniszterelnök kifejezte elégedetlenségét. A Duna Televízió esetében brutálisabban járt el: magához "kérette" a Duna TV elnökét, és - ki-ki elképzelheti, milyen módon - közölte vele a híradó szerkesztésével kapcsolatos kívánságait."
Leváltotta a Híradó főszerkesztőjét- de nem takarított mint a dakota ,
közölte a kívánságait- de nem hozott médiatörvényt és nem fogta be a száját az AB-nek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.