A magyar soros EU-elnökség kérdését a legtöbben összekapcsolják az új médiatörvényt érintő kritikákkal, de a találgatások a nyugati lapokban az unió féléves magyar vezetésével kapcsolatban is megindultak már. Átok vagy áldás lesz Magyarországnak és Orbán Viktornak a hat hónapon át tartó rivaldafény?

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
"Harcias Orbán" vélekednek nem túl pozitívan. Aztán jön a fülkeforradalom, mert az hiszi, egész Európa az övé. És jön megint a forint leértékelése. Kb ez várható. Azt kívánom mindannyiunknak, ne így legyen.
coyote3
Rá kéne tenni egy hajtánnyal Dover irányába a sínre amelyen Calais felé megy a vonat. Szerintetek rájönne, hogy ki halad rossz irányba?!
Dr.luigilongo60
Az biztos, ha Orbán autója hajtana fel az autópályára szemben a forgalommal, másnap megváltoztatná a parlament a kreszt, természetesen visszamenőleges hatállyal.
marlin
És hozzá még néhány "politikán túli" meghatározás Nyáritól!!

Orbanizmus: Az imperializmus viszonyai között, a kizsákmányoló osztályok legreakciósabb, legsovinisztább, legagresszívabb burkolt diktatúrája, melyet vad, erőszakos terjeszkedés (Nagy-Magyarország visszaállítása) , faji gyűlölet szítása, szélsőséges kommunista ellenesség, antidemokratizmus jellemez. Szociális demagógiával igyekszik tömegbefolyásra szert tenni. Az orbanizmus Magyarországon született a rendszerváltás idején, mely a Fidesz nevű liberális pártformációból nőtte ki magát, miután Orbán Viktor lett a párt elnöke. Jellemző rá a politikai köpönyegforgatás, állandó dezinformálás, szocialista gyűlölet. Hatalomra kerülése után megsemmisítette a demokratikus szabadságjogokat, militarizálta az államapparátust és agresszív politikát folytatott.

Orbanógia: A tömegek tudatos becsapása, félrevezetése hazug frázisokkal, csalárd ígéretekkel, teljesíthetetlen követelések felvezetésével, hízelgéssel, a tények elferdítésével. A burzsoá pártok és politikusok egyik fő módszere (O.V., S. ZS., K.L. stb) Különösen jellemző az orbanizmusra.

Orbáni demokrácia: Az orbanizmus előtt létező demokrácia. Általános értelemben olyan politikai rendszer, amelyben a hatalom a nép kezében van, ténylegesen viszont valamely osztály diktatúrája érvényesül. A demokráciának csak a külső formája van meg, valóságban viszont soha nem valósulhat meg ezen formák között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.