Ismét botrányt kavart a magyar EU-elnökség Brüsszelben, amikor egy 202 négyzetméteres „történelmi” szőnyeget állítottak ki az Európai Tanács épületében. A magyarság történetének különböző szimbólumait és képeit ábrázoló alkotáson szerepel Magyarország térképe 1848-ból. A szőnyeg miatt több EP-képviselő tiltakozását fejezte ki.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@farkas: Belenéztem ebbe: Vélemények Trianonról : m-mk.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=575545&
Érdemes beleolvasni, és ha megfigyeljük ma sincs ez másképp. Szinte semmit nem tudnak a nagyhatalmak ma sem Magyarországról, csupán azt, hogy mennyi a hasznuk belőlünk, de a legbelsőbb ügyeinkbe is beledumálnak.
Feraj49
Nem tudom ki emlékszik még rá,amikor Margarett T. angol miniszterelnöknő a Folkland szigetekre küldte az angol hadsereget,mert azok elakartak szakadni Angliától?
Érdekes a nyugat ekkor nem tiltakozott! Most már a szőnyeg is zavarja,-"csak nem hallott valamelyikük a magyar történelemről,"?

Egyébként szép a vers benhur,kösz,hogy feltetted!
csikknorisz
@Feraj49: Na ja, Anglia kepes Nagy-Britannianak titulaltatni magat a ven szatyor kiralynojukkel meg a degeneralt feju csaladjaval. Nekik szabad.
csutak
@Feraj49: Én emlékezem de valahogy másképpen!
Nem ők akartak elszakadni, hanem Argentína nézte ki magának.
Kukkants utána. htka.hu/ helyen kutakodj, nemrégen volt róla cikk.
coyote3
@Csizmás Kond: Regresszív fejlődést látok nálad Egérkombájn. Tudod egyáltalán miről szól a cikk?
ST
Hát, nem csoda hogy kiverte a biztosítékot. Elöbb utóbb azt érik el, hogy megköszönik az EU-s részvételünket. Elég ciki amikor a magyar "miniszterelnököt" fasiszta Magyarország vezetőjének hívják. De Orbán király ÚR szerint az EU-n kívül is van élet. Magyarország összeteheti a két kezét, hogy az EU- tagja lehet. Nem tudom mi lesz 4-év múlva talán csak Orbán "királyra" lehet szavazni? Nevetségesnek tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.