Megmondta a magáét Jászapáti polgármestere, Pócs János, aki helyi kisebbségi vezetőkkel közösen tartott roma fórumot. A cigányok megtapsolták.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Jászapáti polgármestere is jól eldobta a kalapácsnyelet.!
Ezek csak akkor javulnak meg mint annó az indiánok Amerikában!!! - amikor fübeharaptak.!
Ez nem egy magyar elhatározás,hanem a cigány identitás függvénye,aminek függvénytáblájában nincs definició sem a tisztességre,sem a becsületre,sem a békés egymásmellettélésre stb stb.!
Van viszont egy szabály:ami a másé az az enyém is,és amit én csinálok az frankó,tisztességes,bármi is az,mert az nekem jár!!!!!
zsbela
Ne csak a külföldi missziókban, hanem itt Magyarországon is vessék be a TŰZPARANCCSAL ellátott katonai járőröket, azokon a helyeken, ahol az szükséges!!
csikknorisz
Ez egy 2009-es, fenykepes kiadvanybol valo, Pocs Janos, a jelenlegi polgarmester irta a ciganyok dajdajozasa kapcsan, rovid reszlet belole: ''tomve volt a varosunk szep parkja es fotere helyi es videki ciganyokkal, tombolt a fulsuketito fals zene, kopkodtek a maghajat, hagytak maguk utan szemethalmot, stb. En mar hetek ota kertem es kerdezem a Polgarmesteri Hivatal vezetojet es varosunk orsparancsnokat, hogy Jaszapatit ok miert igy szeretik? De cafoltak, ok sem igy szeretik, de hivatkoztak jogszabalyra es a torvenyalkotokra.''
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Nincs már annyi üres cella!Különben is, ha kint van, ha bent van, akkor is mi tartjuk el.
Dr. Akula
@milito: a seggüket is kinyalta ! Mindhiába, visszaéltek vele ! Le velük!!!!!
És ki velük!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.