Magyarország azon lesz, hogy megértesse az EU nyugati államaival, amennyiben nem integrálják a romákat a társadalomba, annak súlyos következményei lesznek – mondta Orbán Viktor pénteken Pozsonyban, miután találkozott Iveta Radicsová szlovák kormányfővel. A magyar miniszterelnök szerint, ha az integráció sikertelen, akkor a romák visszatérnek a nomád életmódhoz az EU-n belül.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Jááááj! Akkor viktor megy teknőt vájni!??????
alfás
csak emlékeztetném a felzárkóztatni kívánókat,hogy 2011-et írunk. még 2000 év elég lesz?
alfás
@zsömle: de az anyja,a tanulatlan sötét suttyó,meg is védte a fiát azzal,hogy "- nem volt otthon". presze,hogy nem. másik háznál sikerült annak 3 kurva kőkemény fekának agyonütni egy 80 éves nőt. és ezt a köpedék fajtát akarják felzárkóztatni? ezt kikérem magamnak!!! előbb érjék el a neander-völgyi ősember inteligenciáját,aztán majd meglátjuk.
stirliitz
Igen joguk van a szabad mozgáshoz, de az azzal járó bűnözéshez, megbotránkoztató életvitelükhöz is?
marlin
Háá megnízním, hoogy a Veektor tezsvíír hogyán zábálnáá aá pekenyócát!! :D
Feraj49
Hiszen már több mint 500 éve" próbálnak integrálódni" de valahogy sosem sikerül.Biztos bennünk magyarokba van a hiba!? Hogy a devla vigye el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.