A Jobbik ismét előhúzta a „cigánykártyát", a témát, amit a Fidesz biztosan nem nyúl majd le tőle. A magyar társadalomban ráadásul olyan nagy a cigányellenesség, hogy a radikális párt népszerűsége akár még nőhet is azáltal, hogy újra feltették a régi lemezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Rámutatnak a probléma nagyságára és megoldatlanságára az biztos.
Atomqkac azaz EbUraFakó
A cikk írója egy idióta. A Jobbik valóban az egyetlen párt, aki nyíltan hozzá mer nyúlni a cigány kérdéshez. A cikk írója szerint azért, hogy politikai tőkét kovácsoljon belőle....hát nem vagy csak részben!!!!
Ugyanis a cigány kérdés és cigány bűnözés nem két éve probléma Magyarországon, hanem évszázadokra nyúlik vissza és senki nem tett semmit, hogy kibaxa innen őket.(integrálni ugyanis nem lehet) A Jobbik igenis jól teszi, hogy foglalkozik ezzel, mert a cigányok az a bizonyos, nagy, súlyos kolonc, ami lehúzza a társadalmat mind anyagilag, mind morálisan. Nekünk kell eltartani azokat a gyilkos parazitákat, akik öldökölnek minket, büntetlenül!!!!
Belegondolt ebbe a cikkíró marhája?
Nem véletlen, hogy a magyarok gyűlölik a cigányokat és ez nem fog megváltozni, akkor sem, ha néhány liberális elmebeteg megpróbálja rászistánák, meg nácinák beállítani a magyarokat. A cigóknál rasszistább bandát még nem hordott a hátán ez a szegény Föld!
kiscserkész
Egy cigányok által terrorizált országban minden t olcsóbban lehet felvásárolni, sőt ha még a terrorizálókat is a terrorizáltaknak kel eltartani. Ez a nagy politika. A jobbik az egyedüli párt aki ezt a problémát fel ismerte, meg nevezi és próbálná kezelni de........
gabrella
Bizony erről jut eszembe a vicc mikor a cigány mondja a magyar szomszédjának,akinek teljesen ugyanolyan háza van: az én házam jóval többet ér mint a tiéd. Miért? Mert nekem nem cigány a szomszédom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.