A miniszterelnök egyik rokona a Magyar Postánál dolgozik, és érdekes egybeesés, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő is beszámolt arról: egyik unokahúgát is az állami vállalat alkalmazza - írja hétfői számában a Blikk, amely január végén küldött levelet a 386 képviselőnek, hogy kiderüljön, a politikusok juttatták-e rokonaikat állami álláshoz vagy céges szerződéshez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
És akkor mi van? Valahol csak kell dolgoznia a rokonoknak is. Ez így kiragadva erőltetett hülyeség. Ha megvan a végzettsége, rátermettsége, miért ne tölthetne be közalkalmazotti, vagy köztisztviselői státuszt?
szaboria1
@furfang: Van igazságod meg nem is, mert ha mezei alkalmazottak addig nincs gond de amikor pályázati állást kapnak meg pályáztatás nélkül az már ciki.
marlin
És a Mari néninek az unokatestvére is a postán dolgozik!! :))
( a hülyék meg a Blikk-nél!, oszt Jó napot!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.