A péntek késő este megjelent Magyar Közlöny szerint két új helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök, kettő pedig távozott

A 24,hu közölte, hogy távozó személyek közül az egyiket felmentették, a másik felmondott. A két új helyettes államtitkár: Kovács Zita (Agrárminisztérium), Kertész Ágnes (Külügyminisztérium).

A két távozó: Varju Krisztina Dórát (Külügyminisztérium) felmentették, helyére nevezhették ki Kertész Ágnest, Andor Krisztián (Nemzetgazdasági Minisztérium) pedig felmondott.

Lemondott továbbá egy miniszteri biztos is, Kupecki Nóra, akit még januárban nevezett ki két éves időtartalommal Navracsics Tibor közigazgatási miniszter, mégpedig „fővárosi és vármegyei kormányhivatalok és a további államigazgatási szervek együttműködésének fejlesztéséért felelős miniszteri biztosává”. Kupeczki Nóra előtte 8 évet töltött az Igazságügyi Minisztériumban, sokáig a fogyasztóvédelemért felelt. Hasznos TikTok videói sokaknak segítettek ez utóbbi témában. A közelmúltban boldogan arról posztolt képet, hogy gyerneket vár.  

A 2024-es év a változások éve számomra. Idén egy kisfiúval bővül a családunk

- közölte írta ki a Facebook oldalára

Mi a csoda történik a kormányban? – Lemondásokat és személycseréket jelentettek be, nem tudni mi lehet a háttérben

Kupecki Nóra boldogan jelentette be, hogy gyermeket vár Fotó: Facebook/Kupecki Nóra

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Ehhez miért kellettek a zászlók???
simmering73
Vannak azért itt tehetséges mesemondók és Münchausen bárók, szó se róla. A leghíresebb ezek közül megint bevonaglott az általunk finanszírozott közrádióba, hogy előadja a sajátjainak a magyarázatát arra, hogy miért basztak meg minket (nem őt, minket) 200 millió euró + napi 1 millió euró bírsággal, és hogy tulajdonképpen egy kávé mellett elintézte, hogy Józsikának és Pistikének és sokan másoknak nem kell tömött sorokban sorkatonaként a Don-kanyarba mennie háborúzni az ukránok oldalán. Egy begombázott, szétmindenezett, edzésben lévő drogfogyasztó sem tudott volna olyan átéléssel beszélni egy hosszú és mámoros éjszaka élményeiről, mint ahogy doktorminiszterelnök úr előadta a saját verzióját ezekben a témákban, az kurvaélet.

Mert ugye nagyon fontosak a névelők, én, te, ő, mi, ti, ők. Ha erre odafigyelünk, akkor azt konstatáljuk állandó jelleggel, hogy amikor negatív dolog történik akkor jellemzően az ő, ők névelő a használatos, ha pozitív dolog történik, akkor én-nel, mi-vel kezdi a handabandáját.
www.kolozsvaros.com/2024/06/16/tudta-hogy-baj-lesz-megis-tovig-nyomta-a-gazt/
Yoda69
A patkányok is menekülnek a süllyedő hajóról .
Nyírfa
@Yoda69: 14.05

Pont erre gondoltam: menekülő út is lehet egy terhesség.
csak úgy....
Véget ért a békekonferencia Svájcban, Magyarország is aláírta a zárónyilatkozatot, amely szerint a béke alapja Ukrajna területi épsége.
oszt ezt pár nap múltán ,hogy játsza ki a dagi a ruszki elönyére? - pénteken majd a kossuthon azt meséli a híveinek,hogy kalasnyikovot szegeztek a fejének ?
Cherry
Elmebeteg rohadék téged kellene már régen a fenébe küldeni retkes cigány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.