Elmondta a véleményét Magyar Péterről Nagy Feró.

Ahogy azt korábban a Propeller megírta, Bayer Zsolt tüntetést szervezett június 14-e péntek estére, hogy kifejezze felháborodását az Európai Bizottságtól kapott brutális büntetés miatt. 

A tüntetésen Nagy Feró is részt vett, akit a Telex.hu többek között Magyar Péterről is kérdezett. A híres zenész elmondta, hogy tiszteli a Tisza Párt elért 30%-át, de szerinte a Fidesznek ettől nem kell tartania. 

"Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez. A világ mindenütt így kéne hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét. Nagyon nem szerettem azt, amikor kiszállt a Fideszből, és kiderült, hogy ott milyen szörnyű dolgok vannak. Amikor ott volt, miért nem szólt? Ő egy ember, akinek ez az egy útja van. Nincs más. Vonuljon vissza, és haljon éhen? Nem! Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket."

Nagy Feró azt is elmondta, hogy szerinte a Fidesznek nem kellene ekkora figyelmet fordítania Magyarra, persze azért kell, mert erős ellenzéki erőnek látszik. 

Nagy Feró keményen odavágott: "Magyar Péter (...) megölte őket" – Ettől még nem kell tartani tőle

Forrás: Facebook/Nagy Feró és a Beatrice

Arra a kérdésre, hogy mit szólna a Tisza Párt és a Fidesz koalíciójához, azt felelte: 

"(...) Ha létrejön valaha egy koalíció, akkor a koalíciós partner gondolatait is bele kell venni a nagy közös gondolatvilágba. Én ettől nem félek, nem hiszem, hogy Magyar Péter nagyon távol áll attól, ahol eddig dolgozott. Jól tudja, ez hogy működött, és most elmondja, hogy NER, meg vége. Miért nem szólt ezelőtt tíz évvel? Ezelőtt tíz évvel kellett volna, miért nem szólt akkor?"

Forrás: Telex

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Összevissza beszél ez a vén tróger. Hiteltelen, irritáló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Már a nemzeti csótány az a szint, akinek a véleményét újságírók közlik?!
Hát hol élünk?
Eladott Ország
Nagy Feró nem kutya, szar alak vagy, hitvány gerinctelen szolga. Ha már nem megy a bolt, valamit ki kell találni. A nyugdíj is kevés ugyebár, szükség van egy kis kiegészítésre. Az SZDSZ-től kezdve a MIÉP-en és az MDF-en át a fideszig. Egy gerinces ember életútjának állomásai. Egy kicsit helyesbítenék: Mire teljesen meghülyültem fideszes lettem. Persze van az a pénz. Azt elfelejtette hozzátenni a "művész úr", hogy mielőtt fideszes lett, osztott, szorzott.
Eladott Ország
Mire észbe kaptam, egy csomó pénzt kézbe kaptam. Minden kurvának megvan az őt felmentő története, meg az ára is. Fideszes lettél, mert még annyi eszed sincs, hogy a saját ellenségedet felismerd ! Abban is bíztál, hogy megtanulsz énekelni! Az sem jött össze. Az baj ha csak bízik abban, hogy jót akar a "kormány". Amúgy a "túszul ejtett" kasszakulcs, s a társadalom csicskáztatása a saját pénzéért meghozza a gyümölcsét, mindenki beáll a sorba. Mire észbe kaptam Orbán Viktor seggében volt a nyelvem. "Mire észbe kaptam, bekaptam ezt is..." Az a szerencse, hogy az észbekapáshoz nem kell ész! A hónaljhoz sem kell hón! Pedig létezik, “a hónom alja” kifejezésben még benne van, régen annyit jelentett: váll. Észbe kapott, de mellényúlt.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fi.imgflip.com%2F530dwo.jpg&key=yPrHqjkd69muQT_O0uxyGA&w=800&h=638
Dr. Proktor
Előhangol a Csótány, bár még messze a fellépés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.