Kína 2011-ben 12,7 százalékkal, 601,1 milliárd jüanra (91,5 milliárd dollárra) növeli védelmi költségvetésének összegét a tavalyi 532,1 milliárd jüanról - jelentette be a pekingi kormány szóvivője.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ikarus
Mert az USA, a béke-Nobel dijas fönökével egyetemben, azt hitte,hogy az 1.4milliárd fös Kina örökre csendben marad,behuzza fülét farkát? Ha Kina egyszerre visszakövetelné az USA-nak juttatott kölcsönt az USA becsukhatná a boltot! Az angolt favorizáló fiatalok figyelmébe: el lehet kezdeni tanulni a mandarint!
Csizmás Kond
Na és miből gondoljátok, hogy pont Magyarországot akarja megtámadni ?
nyanya001
@Csizmás Kond: Ez egy bölcs salamoni gondolat:)
Ikarus
@Csizmás Kond: Mert Magyarországot miért kellene megtámadni? Menjél ki a Józsefvárosi piacra és nézzél széjjel! Magyarországot már bevették!
Csizmás Kond
@Ikarus: Erre csak egy skótviccet tudok mondani.
Bemegy a skót a boltba és vesz egy elég drága szövetet szoknyának. Az eladó mivel ismeri meg is kérdi, hogy mire ez a nagy ágálás, mikor a skót köztudottan szűkmarkú ? Azt feleli a skót, szegény vagyok én ahhoz, hogy olcsó anyagot vásároljak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.