A líbiai kormány úgy döntött a tegnap éjszakai ENSZ-határozatra reagálva, hogy azonnal leállítja mindennemű katonai műveletét és tűzszünetet hirdet - jelentette be pénteken magyar idő szerint kora...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@gabrella: Marhaságot irsz!!!!Tele vannak az oroszoktól vett harcászati atomrakétákkal,és ne gondold hogy Kadhafi nem veti be ha minden kötél szakad.!!
Lejebb az agarakkal!!!!
csutak
@KöBüKi: Úgy látom nem csak én látom komolynak a következményeket!
Egy diktátort most puccsal megdönthetnek és lesz még egy siíta állam, Irak mellé!
Kell ez a világnak?
Kell egy harmadik világháború?
Amerika segge persze most biztonságban van, hisz tőlük távol verik más farkát a csalánba! De mi van akkor, ha pár alvó ügynök "piszkos bombát" robbant Washington D.C-ben?
KöBüKi
@csutak: Én nem tartom kizártnak hogy Mubarak is visszakerül,mert se munkahely,se ennivaló nem lett attól hogy lemondott.!Mi is ültünk egy félveder xarban a cucikkal,most átültünk egy egész veder xarba,amiből /2/3-ad/,lehet akár több veder is.!!!!!
Amerika segge pedig szerintem már nincs olyan biztonságban mint volt a 80-as évekig.!
Bin Laden a jó ég tudja hogy mire képes.!
Dr. Akula
@KöBüKi: ha létezik Bin Laden! Senki nem látta, nem hallotta, nem ismeri, tettestársait sem ismernek. Az időnként megjelenő videókon meg ki tudja, ki beszél? Lehet, hogy csak egy sokadrangú színész. Bin Laden egy fantom! Szerintem az USA Bin Ladenben démonizálja, és jeleníti meg az arab ellenség képet.
Dr. Akula
@brumi58: folyt: Vagyis ők találták ki, és jelenítik meg időnként, nehogy az arab világ elleni ellenszenv lankadjon.
Feraj49
@KláriMedgyesi: Kiknek a biztonsági védelme kerül most plusz 800millióba az országnak?Akiket a nép szeret,azoknak nem kell félniük,és nem kell ,hogy testőrök garmadája kísérje .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.