Száműznék az iskolákból az energiaitalokat. Zacher Gábor toxikológus az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában az egészségügyi hatásokról nyilatkozott.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Na, végre! Szakembertől hallunk információt!
4000 mg taurin van a többségükben, mely károsítja a méhfalat. Méhnyakrák kialakulásához vezethet néhány év alatt! A 30 éves kort nem nagyon élik meg azok a hölgyek, akik tini-korban kezdték a fogyasztását és napi rendszerességgel isznak valamilyen energiaitalt...
a Pepita
Én is hallgattam az ominózus adást a rádióban. Naiv kérdésem : ha tudják , hogy ennyire ártalmas, miért nem vonják ki a forgalomból?
gabrella
@KláriMedgyesi:
Tényleg naiv a kérdés: mert akkora hasznot hozhat,hogy nem akarják. Cola is ilyen!
A gyerekem azóta nem issza mióta meglátta a tv-ben,hogy valamikor fertőtlenítésre használták. De ha beletesznek egy darab nyers májat egy napra az is jó példa mert szétmállik.
a Pepita
@gabrella: Azt hiszem a Spektrumon láttam tavaly két őrült angol nőt, akik kitakarítanak fertelmes, mocskos lakásokat. Na ők WC.-t pucoltak a colával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.