A két rendvédelmi szervezet szombaton kezdődött tüntetésén a rendőrség szerint több jogsértés történt, ezért a hatóság megteszi a szükséges lépéseket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
János01
Kérdés !!!! Kinek az üzemanyag szállító kamionjai jártak először és kizárólag az olajbotrány kirobbanása előtt ?????????? Ja és most nyomozást indít a TEK az IP. cimem kiderítésére ?
Szerintem igen!
János01
@furfang: Mi volt abban megbotránkoztató hajcihő ami történt a demonstráción ? Amikor autókat gyújtanak fel, tényleges károkat okoznak de van egy ügyvéd és már fel is mentik, sőt törvényben garantálják a jogsértést az akkor mi ??????????? Hát kívánom neked hogy ha esetlegesen a demonstrálók segítségére szorulnál egyszer akkor ............................
Dr. Akula
@János01: jé, egyet értek veled!:))
A szóvivőjük azt nyilatkozta, hogy csak szakmai gyakorlati bemutató volt!!
És milyen jól beszélt! Cinikusokkal cinikusan kell....Így tovább!
Dr.luigilongo60
@brumi58: Én is jót kuncogtam magamban a szóvivő okfejtésén.
Most kivételesen a Vezírt és a csapatát nézték hülyének de nagyon.
János01
@brumi58: @luigilongo60: Hát ami igaz az igaz. Az eddig érvényben lévő alaptörvény, sőt
Európában ,illetve az egész világon az az élő alaptörvény hogy az újonnan meghozott törvényeknek akkor van visszaható hatálya ha az kedvezőbb hatással van visszamenőleg. Egyébként pedig a kihirdetéstől érvényes az elkövetkezendő időben. Jelenleg ez benne van a mostani , még meg nem változtatott alkotmányban.
Dr.luigilongo60
@János01: Akkor ugye miről is folyik a diskurzus?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.