A két rendvédelmi szervezet szombaton kezdődött tüntetésén a rendőrség szerint több jogsértés történt, ezért a hatóság megteszi a szükséges lépéseket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Majd ha a rendőröknek lesznek civil tanúik ugyebár, a semmisségi törvény alapján. Úgy tudom, két vízcsapot nyitottak ki, melyet aztán el is zártak hamarosan. De ugye ez egy szörnyű nagy disznóság a tv szétverése, a kirakatok betörése, a kövek felszedése, azt autók felborítgatása és felgyújtása mellett. Valamibe tényleg bele kell kötni, az a cirka 50 ezer ember, nagyon békésen, vidáman, jót beszélgetve vonult végig a Hősök terétől az Alkotmány utcáig. Senki nem számított rendbontásra, ennek ellenére a földalatti megállóiban hatosával voltak rendőrök, s nagyon sokan voltak a felszínen is, nehogy kimenjenek tüntetni a kollégákkal.
coyote3
Csak nem vekker utasította a maffiózót? Hogy hörögtek 2006-ban, hogy a felháborodott emberek nyilvánították ki a szabad véleményüket...:)
csutak
Tetszett volna a kurmány nem egyoldalúan felrúgni a rendvédelmi szervekkel kötött megállapodást!
Tetszett volna a kurmánynak kormányhoz méltó politikát folytatni, mely nem provokálta volna ki a rendvédelmi dolgozók jogos tiltakozását!
Mi a büdös lópikulát fog őelmeháborodottsága tenni, ha a jövő héten 34.000 dolgozójuk beadja a felmondását?
Fel kellene már végre nőni ennek a törpe Caesárnak a feladathoz, mert azt hiszi még mindíg a homokozóban a játékkatonákkal játszik!
Ez a buli tiltakozásnak indult de Orbán Fattyúdala lesz!
csutak
Nagyon nagy a gond akkor ha a hatalom retteg azoktól akiket azért tart, hogy a hatalmát biztosítsa!
Ez arra utal, hogy az erőszaxervezet fenntartói nem akarják kiszolgálni a diktatúrába hajló rendszert!
szaboria1
Ők a jogsértők? Akkor a TV ostroma és azt követő randalírozás nem volt jogsértő? Pintér úr kezd gurulni a gyógyszere.
furfang
Ez így van rendjén. Ne azok randalírozzanak, akiktől a biztonságunkat, és a rendet reméljük. Tüntetni szabad és kell, ha úgy érzik, de hajcihőre nincs szükség!
marlin
@furfang: Menj orvoshoz!!
Egyébként pedig a tűzoltónak "kutya kötelessége" időszakonként ellenőrizni a tűzcsapokat, úgyhogy a Sintérrel együtt benyalhattok az összes tűzoltónak!! Ha hagyják!!
a Pepita
@marlin: Amíg még van orvos. Őket is átvágták, úgyhogy cihelődnek ők is.
Dr.luigilongo60
Micsoda égbekiálltó bűnöket követtek el ezek a tüntetők, a székháújtogatókat meg felmentették.
Brávó, ez ám a fasza demokrácia és igazságszolgáltatás.
János01
Kérdés !!!! Kinek az üzemanyag szállító kamionjai jártak először és kizárólag az olajbotrány kirobbanása előtt ?????????? Ja és most nyomozást indít a TEK az IP. cimem kiderítésére ?
Szerintem igen!
János01
@furfang: Mi volt abban megbotránkoztató hajcihő ami történt a demonstráción ? Amikor autókat gyújtanak fel, tényleges károkat okoznak de van egy ügyvéd és már fel is mentik, sőt törvényben garantálják a jogsértést az akkor mi ??????????? Hát kívánom neked hogy ha esetlegesen a demonstrálók segítségére szorulnál egyszer akkor ............................
Dr. Akula
@János01: jé, egyet értek veled!:))
A szóvivőjük azt nyilatkozta, hogy csak szakmai gyakorlati bemutató volt!!
És milyen jól beszélt! Cinikusokkal cinikusan kell....Így tovább!
Dr.luigilongo60
@brumi58: Én is jót kuncogtam magamban a szóvivő okfejtésén.
Most kivételesen a Vezírt és a csapatát nézték hülyének de nagyon.
János01
@brumi58: @luigilongo60: Hát ami igaz az igaz. Az eddig érvényben lévő alaptörvény, sőt
Európában ,illetve az egész világon az az élő alaptörvény hogy az újonnan meghozott törvényeknek akkor van visszaható hatálya ha az kedvezőbb hatással van visszamenőleg. Egyébként pedig a kihirdetéstől érvényes az elkövetkezendő időben. Jelenleg ez benne van a mostani , még meg nem változtatott alkotmányban.
Dr.luigilongo60
@János01: Akkor ugye miről is folyik a diskurzus?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.