Ha közrendet akarnak, miért csinálnak rendetlenséget?! - tette fel a kérdést Pintér Sándor belügyminiszter a Jobbiknak, miután az ellenzéki párt vezetője, Vona Gábor napirend előtti felszólalásában közölte: Magyarországon nincs közbiztonság.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Én meg a sintér sanyitól kérdem:
Ha közrendet akartok miért nem tesztek érte, illetve ha valaki tesz ellene miért gátoljátok??
marlin
Én a Sintérnek: Fel kéne nőni a feladathoz. . . . .
Disznópofa
Most nem ér rá, el van foglalva azzal hogy a kislányát kimossa a 20 milliárdos projektből. Amikor kiderült akkor írtak róla, aztán olyan hirtelen nem írtak róla többet az újságok. Lehet messze ér a Pintér keze. Pedig mi nem felejtjük el, kíváncsi lennék hol tart ma az ügy.
Disznópofa
Heureka!!!Közben rájöttem mi a taktika, próbálnak úgy viselkedni, hogy nem vesznek tudomást róluk, mivel egy jelentéktelen nevetséges, katonásdit, rendőrösdit játszó nagy mafla gyerekek. Amennyiben támadólag lépnek fel egy olyan csoport ellen, amelyik magyart véd, az rossz pont lenne nekik. Vagy talán már ott tartunk, hogy ez nem is szempont?
csutak
@Disznópofa: Tessék felhasználni az internetet ahhoz, hogy ne tudjon menekülni a felelősségre vonás alól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.