Az MSZP arra szólította fel a kormányt, tisztázza magát azzal kapcsolatban, hogy sajtóértesülések szerint a közelmúltban egy a Fideszhez és az Orbán-családhoz köthető fogászati vállalkozás kapott egymilliárd forint értékű támogatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Klári: Még arra lennék kíváncsi, hogy az 1 milliárd
dollár kölcsönt mire vették fel!
a Pepita
@nyanya001: Én is. Meg arra is, hogy mekkora ez az Orbán pereputty, hogy minden hétre egy rokon helyzetbe hozása a téma.
kiscserkész
Beetetés kérem! Fogászaté a jövő, ez rántja ki sz@rból az országot.
nyanya001
@Klári: Népes család, főleg szerteágazó.
zsömle
nincsmit csodálkozni,hisz eleve milliókat irnak orvosok betegekre.akik persze mitsem tudnak róla.érdekes én akiket ismerek,háziorvosok,dokik mind milliomosok!juszt műsorába elhivtak agy orvosi nagyfejet,kérdezték hogylehet hogy öreg bácsi nevére 1 millió400 ft ment rá,miközben sohasem volt kórházba,kibeszélte nagyfej hogy két hasonló nevet elcseréltek,demár minden megoldódott.juszt mondta tényleg?azóta megint 400 ft mentrá!igylett vége a műsornak.aztán honlapot megnézte egy másik riporter,amin őráis hatalmas lóvét irtak!multkor megakartam nézni,énis.azt érdekes levolt tiltva már..........(400 000 ft ment rá)...........
dr. prédikátor
Miért háborogtok?? Ez is egy bánya a sok közül!!!Méghozzá igazi aranybánya!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.