Elindult az Új Széchenyi Terv Kombinált Mikrohitel Programja, amely akár kezdő vállalkozások számára is kedvező kamatozású hitelt nyújt, vissza nem térítendő támogatással kiegészítve. Az Európában is egyedülálló terméket a Kamarák Házában rendezett gazdasági fórumon mutatták be hétfőn.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Igen a csókosok meg kapják! Nekik virágozni is fog az üzlet. De csak annyiban tartja életben a gazdaságot amíg ki osztják pénzeket, utána egy év múlva csődöt jelentenek.
coyote3
Életben tartják a gazdaságot, amelyet a Négyesen Négyezerért Szopatós Kósa, meg a Zselés Idióta lökött először a szakadék fele a nyilatkozatával. Aztán a fideszes önkormányzatok segítették pár lépést elöbbre a az eladósodásukkal. Most meg göbbelsi propagandával hozsannáznak.
palika
A sikertörténet folytatódik, végre valami jó hír! Úgy örülök neki, hajrá rablók, hajrá fidesz!
Persze, tegyük hozzá aki ma vállalkozik az egy nagy marha! Persze, majd a nagyok megoldják, adnak a barátoknak, rokonoknak állami megrendeléseket, vissza nem téritendő támogatásokat, a hitelt meg elfelejtik visszafizetni, vagy mielőtt lejár csődöt jelent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.