Nagy számban tart a lakosság úgy háziállatot, hogy ahhoz se megfelelő tartási helye, se anyagi/erkölcsi bázisa nincsen. Vannak, akik divatból vesznek magukhoz házikedvenceket, miközben nem az állat egész életére gondolnak, hanem rövidebb időre. Az állatot a felelőtlen emberek megunva utcára kidobják, kiteszik. Az állatvédők költségeinek fedezése mellett a felelős állattartásra való nevelés, az állatok megbecsülésének javítása is célja annak a jogszabály módosítási tervnek, mely e héten a kormany.hu-n jelent meg.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsömle
már megint egy pénzleszedés........már nagyon kezdem utálni ezt az országot.........
lópicigáspár
@zsömle: Nekem az országgal, a hazámmal nincs bajom, de akik irányítják, bocsánat, hatalmon vannak, na azokkal tele van a tököm!!
alfás
@zsömle: ez a cél. és akkor elmész innen. de kérdem én: ha csak cigók,és nem-keresztények maradnak,ki fog dolgozni!? és most elnézést mindkét kissebbség tisztességes adófizetőjétől.
Kutyafüle
mi a garancia arra, hogy a beszedett adóból az állatvédők is vagy az állatmenhelyek is kapnak támogatást? szerintem semmi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.