Mindössze 37,34 millió forint folyt be eddig az áprilisban életre hívott Összefogás az Államadósság Ellen Alapba - tudta meg a Portfolio.hu Horváth Tihamértól, az alap irányító testületének leendő elnökétől. Az összeg 340 önkéntes hozzájárulótól (magánszemélytől és vállalkozástól) érkezett, ami átlagosan alig több mint százezer forint....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A gazdagok azért gazdagok mert átvernek államot, embereket, kihasználnak mindenkit aki üzletileg és egyéb módon kapcsolatba kerül velük és ha adni kell nagyon csendben vannak mégha miattuk ment tönkre valami akkor is.
barnan
Volt egy érdekes felmérés. Kik azok akik gyakrabban adakoznak pl. hajléktalanoknak, rászorultaknak, a tehetősebb serpenyő vagy a másik oldal. Sokat ne találgassatok.
nyanya001
naná, hogy lapítanak mint szar a gazba!
Ha adni kell akkor olyanok mint a skót amikor hánynia kell,
a fogát összeszorítja, hogy a sűrűje maradjon!
Pedig ők fölözték le az országot rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.