Szabad, nem felülről irányított fővárost, őseik hagyományait tovább éltető, földművelésből élő vidékieket és önálló döntésekre képes fiatalokat képzel el a kormány az ifjúságról készült vitairata szerint. A dokumentum alapján a kormány úgy látja, a fiatal generációkat keserítik el legjobban az elmúlt évek konfliktusai. A tehetséges fiatalokat már középiskolában kiemelnék, de javítanának a fiatal nők társadalmi helyzetén is.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsolti
www.ujnemzedek.hu/files/tiny_mce/uj_nemzedek_jovojeert.pdf

a vidék résznél azt mondja a 23 éves muksó (19. oldal, már csak a gyurcsány kisz-es tablóképét megszégyenítő fotóért is érdemes odalapozni), hogy akkor lesz nekünk jó, ha majd vidéken is mindenki azt csinálhat, amit szeretne. két bekezdéssel odébb meg már arról van szó, hogy aki vidéki, annak túrnia kell a földet, mert eddig is évszázadokig azt túrta.
SELIG
@zsolti: Tiszta szerencse, hogy a 87. oldalon a dr Stágel is megmondja az okosságot, mint fiatal kerszténydemokrata.
Stratégia a javából.
a Pepita
@zsolti: Az sem rossz, amikor azt mondja a kis muksó, hogy a vidéki életforma egyenlő a szabad és független életformával. Meg ahogy Grisa elképzeli a körmozit!
Bugajakab
Nem olvastam a téziseket, de segítsetek.

Mag kell tanulnom kaszálni?

bra048
Persze az is baj, ha valakinek tele van a feje, de zavaros. Lásd: Fidesz-vidék !
kockapac
Ja meg a Kiss Ramóna aki "színésznő", "Zsolt vedd ki a vizet a hütttttőből", ha valaki színésznek megy, az utolsó beszédsuliban is szájbabasszák egy ilyen szóért...
De ő biztosan színésznő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.