Magyarország gazdasági érdeke fontosabb, mint az emberi jogok mellett való kiállás - több vezető kormányzati tisztviselő is ezzel magyarázta az [origo]-nak, hogy miért hagytak fel Kína nyílt bírálatával. A források szerint Orbán Viktor évek óta készül a váltásra, már a tavalyi választások előtt is ezt készítette elő, amikor visszafogta a Tibet mellett kiálló fideszeseket. Kormányzati tisztviselők szerint most nem olyan a helyzet, hogy konfrontálódni lehetne Kínával ilyen ügyek miatt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Két részlet a cikkből: "Az akkor ellenzékben lévő Fidesz és a KDNP támogatta a javaslat napirendre vételét. Semjén Zsolt, a KDNP-frakció akkori vezetője 2008. május 22-i sajtótájékoztatóján azt mondta: az EMBERI JOGOK TEKINTETÉBEN NINCS ALKU, AZOK MELLETT ERKÖLCSI KÖTELESSÉG KIÁLLNI."-----------------"Az emberi jogokat továbbra is fontosnak tartjuk, CSAK MOST NEM HIRDETJÜK. Most a nemzeti érdek fontosabb" - így magyarázta az [origo]-nak a Fidesz egyik vezető kormánytisztséget betöltő politikusa azt, hogy hogyan élték meg a kormánypártok korábban Kínát bíráló politikusa"-------------------------------Még is van alku az emberi jogok tekintetében! A PÉNZ! Ez nagyon is meglátszik a fidesz politikáján itt Magyarországon. Az emberi jogokat, tulajdonokat sárba tiporják!
kinyílt a bicska a zsebemben
A gazdasági érdek fontosabbá vált ember életeknél, miközben az ország vagyonát politikusok mentették , és mentik (www.hungarofest.hu/news_details/177/0/1/duna_party_–_a_magyar_soros_euelnokseg_zaroesemenye index.hu/belfold/ujceg0505/) óriái tőkét felhalmozó magán vagyonokká!youtu.be/jjiO8hn9muM youtu.be/UCS1zpeA9ug

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.