Kilenc év után a Legfelsőbb Bíróság kimondta: az elkülönítéssel sérültek a roma gyerekek jogai.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Amennyiben valakik képtelenek a közösségi életre és nem akarják elfogadni a társadalom írott és íratlan szabályait, azokat igenis el kell különíteni az egészséges mentalitású társaiktól.
A viselkedési zavarokkal küzdő gyerekeket is speciális iskolákba járatják bőrszíntől függetlenül.
csutak
A bíró nem hazudott, mert tényleg a cigányok ellen készült az alapítvány!
Az már más tészta, hogy nem kellően fogalmazták meg az alapító okiratot.
Sil
Itt vidéken sajnos nincs lehetőség ilyenre hogy elkülöníteni a "szegény romákokat",pedig nagy szükség lenne rá mert panaszkodnak a szülők hogy 1-2 purdé miatt nem lehet megmaradni a tanteremben,mert a vizet nem ismerik és büdösek,valamint a gyerekek a tízóraijakat se tudják megenni a görény szag miatt(elnézést kérek a görényektől)
csikknorisz
@Sil: Azt az 1-2-t nyugodtan be lehet szorozni tizzel, osztalyonkent. A helyzetuk meg azert hatranyos besorolasu, mert vagy nem akarnak a kedves szulok dolgozni, vagy csak 3 faiskolajuk van. A Jaszsagban van munkalehetoseg, ott nem all meg a szokasos hazudozas, hogy azi nem dogozunk, mer nincs munka. 8 altalanossal siman lehet talalni bejelentett munkahelyet. Persze csak az talal, aki keres.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.