Jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, tartozás fedezetének elvonása, továbbá hivatali visszaélés elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tett az elszámoltatási kormánybiztos a bábolnai IKR Zrt. államilag garantált hitelfelvételével kapcsolatban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Dajcstomi ötmilliárdos beléptetőrendszeréről ne is beszélve.
Dr. Akula
@benhur: ez téged minősít. Megvehető vagy. Mondjuk ez kitűnik az össze vissza írásaidból. Egyik nap fideszes vagy, a másikon jobbikos, a harmadikon meg kannás. Kár érted.
coyote3
@brumi58: Ha még csak az állami gazdaságok lennének ott. De van ott néhány bánya is, Némi Víg Vég, tüzijáték, Silber Schiff, valami Kaya Tot, meg Josip Ibrahim is :))))
nyanya001
@coyote3: Ott van a Fidesz székház, a MAHÍR....stb.
adrenalink
@eric cartmen: Ehhez építik Debrecenben a stadiont...
kiscserkész
@brumi58: Ne hidd! Nem vagyok megvehető. Ha az lettem volna, vagy lennék, nagyon nagy karriert futottam volna már be erre az időre. A lelkiismeretem soha nem volt eladó, de nem is lesz, ha azzal másoknak ártanák. Én csupán arra utaltam hogy ennél könnyebben ebben a "Qrva" országban nem lehet pénzt keresni mint ahogy azt Budaiék csinálják. Aminek egy része természetesen a Fidesz kasszába landol. Az élvezeti cikkéről csak annyit. Alkoholt soha nem ittam, ha muszáj volt akkor is illemből egy kortyot, cigarettázni nem cigarettázom, naponta egy feketét iszom reggelente. Úgy hogy a kannás sem állja meg a helyét. Fideszt meg kb. te szinteden kedvelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.