Októbertől törvény szankcionálja majd a parlamenti zsidózást, cigányozást, legalábbis ezt ígéri a Fidesz. A jobbikosokat kordában tartani hivatott passzus kapcsán Vona pártelnök és Novák alelnök is arról beszélt: ők csupán „nevükön nevezik a dolgokat”. Összegyűjtöttük, mit is értenek ez alatt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@gabrella: Gabi kedves! Mondd, miről beszélsz már megint zöldeket? A gazdák, akiknek kiszántották a vetését szerinted tudták, hogy génkezelt vetőmagot adtak el nekik?
Nem, nem tudták. A törvényt nyilván ismerik, de a haszonleső kereskedők természetesen nem dicsekedtek el azzal, hogy génkezelt a vetőmag, amit rásóztak a delikvensre! Vagy gondolod, hogy rá volt írva a kukorica szemekre? Valahogy így: made in Genetikai Laboratorium, Europa Unio ????
kiscserkész
Nem sokáig osztják már a lapot. Egyre többen rájöttek (jönnek) az átvevésre. Azért tiltja a cigányozást mer nem szeretik ha nevén szólítják a kormányt. Orbán, Lázár stb.
marlin
Ne bántsátok Kiscsillagomat!!
Nála az etnikumok mássága a "génmódosításból" levezethető!! :))

@Böjti Banyus:De!! Tudták, csak sajnos vannak olyan beteglelkű ( magyar?)parasztok is, akik néhány tízezer forint haszonért képesek elmérgezni a földet, a környezetet "meg még a saját anyjukat is"!!

Visszatérve a címhez: a "zsidó", és a "cigány" a magyar köznyelvben használt szavak, nem kell(ene) pejoratív tartalommal használni!!
Sííva
Miért is? Ők nem büszkék a származásukra? Én nem sértődöm meg, sőt büszkén vállalom, hogy magyar vagyok! (Vagy is jász-kun)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.